28. oktober 2020

Vallys hastigt på vej tilbage

Efter et par korte indhop og næsten en hel reserveliga-kamp er Nicolai Vallys på vej tilbage på 100 procent efter sin skadespause.

Nicolai Vallys er hastigt på vej tilbage mod topformen efter at have siddet udenfor i det meste af sæsonens indledning på grund af en skade, han pådrog sig under selvtræning i sommer. Efter en halvleg på reserveholdet for et par uger siden, har han haft korte indhop mod både Viborg (7 minutter) og Fremad Amager (25 minutter) inden han mandag spillede 81 minutter i reservernes 2-0 sejr i Horsens.

– Jeg synes, det begynder at ligne mere og mere. Der mangler lidt endnu, nok mest på løbeformen, for jeg synes egentlig, at på bolden begynder det at ligne mere og mere. Jeg er på vej, slår Nicolai Vallys fast og glæder sig samtidig over, at han er på vej tilbage på et tidspunkt, hvor holdet vinder en del kampe og spiller god fodbold.

– Det er fanme sjovt at spille fodbold for tiden. Jeg glæder mig over, at jeg er tilbage og kan træne, og så håber jeg bare, at jeg snart er på 100 procent og kan hjælpe holdet, siger han.

Se hele video-interviewet øverst på siden.

SIF spiller søndag mod Vendsyssel FF på JYSK park med kampstart kl. 15.00. Kampen spilles med et meget begrænset antal tilskuere på grund af corona-restriktioner, men kan ses på Viaplay.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen