28. oktober 2020

SIF tilbyder sæsonkort-holdere penge retur

Da der ikke er umiddelbar udsigt til, at SIF kan lukke tilskuere ind til sine hjemmekampe, har sæsonkortholderne fået tilbudt penge retur.

Billedtekst: Det er efterhånden længe siden, der har været fans i tusindtal på JYSK park. Sådan ser det ud til at fortsætte en rum tid endnu, og derfor har SIF tilbudt sæsonkortholderne penge retur. Foto: Morten Kjær.

SIF har henvendt sig til samtlige sæsonkortholdere og tilbudt dem penge retur. På grund af covid-19 restriktioner har det ikke været muligt for fansene at komme ind til de tre seneste hjemmekampe mod Esbjerg, Hobro og Viborg, og der er ingen umiddelbar udsigt til, at det ændrer sig indenfor den nærmeste fremtid. Foreløbig er de nuværende restriktioner, hvor  det kun er tilladt at lukke 500 ind i alt, incl. spillere, medarbejdere, tv-folk, bolddrenge etc., forlænget til årets udgang, og dermed rammes kampene mod Vendsyssel (1. november), Helsingør (21. november) og FC Fredericia (12. december) også.

Køberne af sæsonkort for denne sæson har fået tilbudt 100 procent refundering af deres køb, mens indehavere af 5-års kort har fået tilbudt 10 procent refundering svarende til en halvsæson.

SIF kan lukke godt 300 tilskuere ind under de nuværende restriktioner, og her prioriterer klubben sine sponsorer. Baggrunden for det er betingelserne i den hjælpepakke, folketinget har vedtaget. For at få del i den er SIF forpligtet til at begrænse det økonomiske tab som følge af corona-restriktionerne mest muligt. Ved at åbne Norlys Loungen for sponsorerne, begrænser SIF den kompensation, klubben ellers er forpligtet til at betale tilbage til sponsorerne.

Skulle der være ledige VIP-pladser, bliver der trukket lod om dem blandt de sæsonkortholdere, der ikke ønsker at blive kompenseret.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen