28. oktober 2020

U14: Gode ting i nederlag til AaB

Selv om SIF’s U14-hold viste fine takter mod AaB, blev det nederlag på 1-3.

SIF’s U14-hold måtte se sig slået af AaB i lørdagens kamp på kunstgræsbanen på Søholt. Trods nederlaget på 1-3 anslog U14-træner Oliver Quottrup positive toner i sin evaluering.

– Der er gode sten at bygge videre på, hvor drengene i dag ville hinanden det bedste, og hvor vi fik lagt noget tempo i fødderne, hvilket var en opgradering fra nogle af de senere kampe, konstaterede han således efter opgøret.

SIF indledte hæderligt med god energi, men manglede tekniske og taktiske færdigheder. Drengene spillede udmærket forbi første pres, men havde mange boldtab, der kostede afslutninger imod.

– Midt i 1. halvleg led vi et sammenbrud, og AaB lavede tre mål på fire minutter. De sidste 8-10 minutter tog vi lidt bedre fat og så bedre ud. Vi scorede på en ripost fra et straffespark kort inden pausen, fortæller U14-træneren.

2. halvleg var lige, og SIF kom mere op på AaBs banehalvdel og fik sat fine ting sammen. Hjemmeholdet fik erobret bolde med god aggressivitet, og SIF’erne havde et fint fremadrettet mindset.

– Vi manglede dog at få skabt de afgørende chancer for at vende kampen, måtte Oliver Quottrup konstatere.

Lørdag spiller U14 igen på Søholt, hvor topholdet Herning Fremad (FC Midtjylland) kommer på besøg.

Kampen i tal:
U14 Liga, 8. runde, lørdag 24. oktober kl. 11.30 på Søholts kunstgræsbane:
Silkeborg IF – AaB 1-3 (1-3)
Mål for SIF: Magnus Morgenstern

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen