2. december 2020

Vallys: Der skal bygges mere på

Nicolai Vallys fik fuld tid i seneste kamp mod Viborg og er dermed ved at være tilbage efter sin langvarige skade. Men det kan blive endnu bedre, siger han. 

Nicolai Vallys indledte sæsonen på skadeslisten og med benet i en skinne. Det er for længst fortid nu, og med 90 minutter på banen i torsdagens topkamp i Viborg viste han, at formen er ved at være tilbage på niveauet fra sidste sæson. Men det kan blive endnu bedre, slår han fast i video-interviewet øverst på siden.

– Det er gået udemærket, siden jeg vendte tilbage efter skaden, men det er også klart, at jeg stadig mangler lidt, før jeg er tilbage på det niveau, jeg havde før skaden. Jeg synes, det bliver bedre og bedre og sidst mod Viborg fik jeg spillet 90 minutter. Det er jeg selvfølgelig glad for, men jeg kan også godt mærke, at der skal bygges mere på, siger Nicolai Vallys.

Se og hør hele interviewet med Nicolai Vallys øverst på siden, hvor han også forholder sig til seneste opgør mod Viborg og den næste opgave i Hjørring på søndag.

Søndagens kamp mod Vendsyssel FF spilles på Nord Energi Arena i Hjørring kl. 15.00 og kan streames på Viaplay. Dette kræver download af Viaplay-app’en og abonnement på Viaplays sportspakke. Læs mere her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen