2. december 2020

U19 slutter året med sejr

På et mål af Lasse Kaihøj vandt SIF’s U19-hold tirsdag aften 1-0 over AC Horsens i årets sidste liga-kamp.

SIF’s U19-Liga hold spillede tirsdag aften i Horsens den sidste kamp inden vinterpause, og den endte med en god sejr på 1-0. Målet blev scoret af Lasse Kaihøj, der sammen med Asbjørn Bøndergaard og Jonathan Pank Iversen var med fra U17 Liga-holdet.

Målet blev scoret efter et hjørnespark kort før pausen efter en halvleg, hvor SIF havde fået meget tid på bolden, men haft svært ved at skabe chancer mod et kompakt hjemmehold. SIF’erne forsømte alt for ofte at spille dybe bolde.

Det begyndte rodet for SIF’erne efter pausen, og Horsens’ lidt højere pres stressede Jesper Mikkelsens mandskab. SIF’erne fik skabt lidt chancer sidst i kampen, men måtte også tage imod en del bolde i feltet, som holdet dog stod imod.

– Jeg synes overordnet, at vi sluttede efterårssæsonen godt af. Efter nogle hårde kampe på det sidste , var det megafedt at slutte med en sejr, konkluderer U19-træner Jesper Mikkelsen.

U19 Ligaen genoptages for SIF’s vedkommende 20. februar 2021 med hjemmekamp mod Vejle på JYSK park. Kampstart kl. 12.30.

U19 Liga, 11. runde, tirsdag 2. december kl. 19.00 på Jacobsen Plus – Kunstarena 2 i Horsens:
AC Horsens – Silkeborg IF U 0-1 (0-1)
Mål: Lasse Kaihøj (43.)