24. august 2020

Udtaget til U21-landsholdet: Det er stort

Udtaget til U21-landsholdet: Det er stort

Rasmus Carstensen blev i dag udtaget til det danske U21-landshold. Dermed er det første gang, at højrebacken er inde i DBU-varmen.

Der var glæde i SIF-lejren, da U21-landstræner Albert Capellas udtog sit landshold til de kommende kvalifikationskampe. I blandt var nemlig to SIF-spillere.

Mens Frederik Alves Ibsen har været udtaget tidligere, så var det første gang, at Rasmus Carstensen blev udtaget til et dansk U-landshold. Det til stor glæde for SIF-spilleren.

– Det er stort for mig. Det er første gang, og det er jeg sgu rigtig stolt af, fortalte højrebacken efter dagens træning på JYSK park.

Det har i det hele taget været et godt år for Rasmus Carstensen, som i slutningen af seneste sæson bed sig fast på positionen som højreback hos Kent Nielsens mandskab.

– Det har været et personligt godt år. Foråret har været rigtig godt for mig og min udvikling. Det går hurtigt, og jeg skal stadig tage den med ro. Jeg er jo stadig bare Rasmus, så det er ikke noget, som stiger mig til hovedet, fortæller den nyudnævnte U21-landsholdsspiller.

Dermed gør Rasmus Carstensen sin bror selskab i DBU-sammenhæng. Frederik Carstensen har optrådt 27 gange på diverse U-landshold.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen