6. september 2019

U19 tester sig selv mod Vejle og Hobro

SIF’s U19 Liga-hold bruger landskamp-pausen til træning og testkampe. I denne uge er det blevet til sejr over Hobro og uafgjort mod Vejle.

Ud fra devisen om at kun gennem træning og kamp bliver man bedre konkler SIF’s U19-talenter på, selv om U19 Ligaen ligger stille på grund af landskampe. I denne uge har Jesper Mikkelsens mandskab således spillet to testkampe, mandag mod Hobro på JYSK park, hvor det blev til sejr på 3-2, og torsdag aften samme sted mod Vejle, hvor det blev 1-1.

I mandagens kamp mod Hobro bestod holdet af U19-truppen tilsat fem spillere fra U17-holdet. SIF-drengene spillede især godt i 1. halvleg og var foran 3-0 ved pausen på mål af Ali Farej, Valdemar Fogt og Peter Nemec.

– Vi spillede os fint igennem et Hobro-hold, der gik meget én mod én. Ud over de tre mål, vi scorede, var der chancer til flere, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

I 2. halvleg fik SIF det sværere og var ikke dygtige nok til at spille sig ud af Hobro’s pres, og så kunne gæsterne reducere til både 1-3 og 2-3.

– Alt i alt en fin kamp for de spillere, der ikke er startet så mange gange i ligaen, og det er aldrig dårligt at øve sig i at vinde fodboldkampe, siger Jesper Mikkelsen.

Mange i spil mod Vejle
I kampen mod Vejle var det et SIF-hold udelukkende bestående af U19-spillere, der spillede 1-1 efter Vejle-føring ved pausen.

– Det tekniske/taktiske niveau var ikke suverænt, men det var godt at få mange i spil, og vi havde tre spillere, der har været skadet i det meste af opstarten, som spillede med i kampen, siger Jesper Mikkelsen om den kamp.

I 1. halvleg betød højt pres fra Vejle, at SIF’erne spillede for meget tilbage mod eget mål, men der opstod SIF-chancer, bl.a. en friløber og et hovedstød på stolpen. Vejle havde dog flest chancer og gik også til pause med føringen.

I 2. halvleg blev SIF’erne mere solide defensivt, men var til gengæld ikke så farlige fremad banen. Det blev dog til et flot udlignende mål efter 15 pasninger op gennem banen og et flot indlæg, som Alexander Lind scorede på.

SIF’s næste ligakamp er lørdag 14. september, hvor SønderjyskE tager imod kl. 12.30 på Haderslev Atletikstadion.