18. oktober 2019

U19: Tæt kamp gav 1-0 sejr over AGF

U19: Tæt kamp gav 1-0 sejr over AGF

Et mål af Oscar Fuglsang sikrede SIF en smal sejr over AGF torsdag eftermiddag på JYSK park.

En lige og intens kamp endte torsdag eftermiddag med SIF-sejr på 1-0 over AGF. Målet blev scoret af Oscar Fuglsang, der dermed blev matchvinder mod sin tidligere klub, men også måtte udgå af kampen med en flænge i hovedbunden efter et sammenstød.

– Det var fedt at vinde en tæt og intens kamp med masser af nerve. Stor ros til spillerne for indsats og holdudtryk, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

I 1. halvleg var SIF meget på bolden, men med to hold, der forsvarede sig godt, var der få chancer.

Efter pausen scorede SIF tidligt, og det åbnede kampen med store chancer til begge hold. Det brændte lidt på til sidst foran SIF-målet, men godt målmandsspil af Lucas Udengaard Jensen og fin fight gjorde, at SIF kunne køre sejren i hus.

– Vi har i de seneste par kampe fået et mere modent udtryk, og vi er blevet langt bedre til at passe på eget mål end tidligere. Vi skal dog stadig forbedre vores VI-del, hvor vi kæmper lidt med teknik og beslutninger, siger Jesper Mikkelsen.

Med sejren kravler SIF op på Ligaens 3. plads med 11 point efter 9 kampe. Næste opgave for SIF’s U19-hold er næste lørdag, 26. oktober kl. 13.00, hvor OB kommer på besøg på JYSK park.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 9. runde, torsdag 17. oktober kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – AGF 1-0 (0-0)
Mål: 1-0 Oscar Fuglsang (47.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen