15. april 2019

U19 tabte på FCK-mål i overtiden

U19 tabte på FCK-mål i overtiden

Det var en flok nedbøjede SIF-spillere, der gik fra banen efter lørdagens 1-2 nederlag til FC København. Dybt inde i overtiden scorede gæsterne på JYSK park sejrsmålet.

To minutter og 36 sekunder inde i overtiden scorede FC København til 2-1 og sikrede sig dermed sejren i lørdagens U19 Liga-kamp på JYSK park. Det var en bitter pille at sluge for SIF-talenterne, der havde udsigt til at hente mindst et point ud af kampen.

– Det er næsten ikke til at bære, at de scorer så sent, men hvis vi kigger på kampens forløb var det fortjent nok vurderet på store chancer i en ellers lige kamp. Positivt var det, at alle mand kom med en super indsats, siger en tydelig skuffet U19-træner, Thomas Loft Jensen.

Kampen startede med fint possitionsspil fra SIF’s side. Drengene var gode til at skabe overtal, specielt i højre side, og kunne derved relativt nemt gå i afslutningspil, men den sidste aflevering eller afslutning manglede akuretesse.

Det var kampen igennem FCK, der var mest på bolden, og de skabte også de største chancer, men SIF havde også sine chancer. FCK scorede til 1-0 efter 70 minutter, men SIF slog godt tilbage og udlignede på et flot mål af Sebastian Jørgensen. Det lignede en 1-1, men så scorede FCK dybt inde i overtiden.

– Det var det godt at se Nikolaj Sauer tilbage og spille 60 minutter ovenpå en slem skade, som han hurtigt har kæmpet sig tilbage fra. Flot af ham. Jeg var ikke tydelig nok i min kommunikation til drengene, om hvorvidt vi gik efter sejren eller vi skulle være tilfredse med det ene point, så nederlaget tager jeg på mig, lyder det fra Thomas Loft.

U19-holdet får chancen for at revanchere sig allerede på onsdag, når Brøndby venter på udebane. Der er kampstart på Brøndby Stadion kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 20. runde, lørdag 13. april kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC København 1-2 (0-0)
Mål: 0-1 Ludvig Fagersted Henriksen (71.), 1-1 Sebastian Jørgensen (77.), 1-2 Ahmed Daghim.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen