15. april 2019

SIF-talent udtaget til U-landshold

SIF-talent udtaget til U-landshold

Eskild Dall fra SIF’s U17 Liga-hold er udtaget til træningssamling med U16-landsholdet i Nyborg sidst i april.

SIF-talentet Eskild Dall er efterhånden fast mand på det danske U16-landshold. Han er således indkaldt til træningssamling i Nyborg den 24. og 25. marts sammen med 25 andre spillere født i 2003. Så sent som i begyndelsen af marts var Eskild Dall med U16-landsholdet på Malta og spillede en tunering mod Skotland, Malta og Albanien. Her ryddede de danske talenter bordet og vandt alle tre kampe med en målscore på samlet 13-0.

Eskild Dall, der til dagligt spiller på SIF’s tophold i U17 Ligaen, har været med på U16-landsholdet siden den nuværende årgang blev udtaget og er således noteret for ni kampe på det yngste ungdomslandshold under DBU.

Under opholdet i Nyborg bor spillerne på Hotel Nyborg Strand og træner på Idrætscenter Nyborg, der ligger få hundrede meter fra hotellet.

På lørdag udkommer magasinet SIF IN BUSINESS sammen med Midtjyllands Avis. I magasinet kan du læse en historie om Eskild Dalls test-tur til Valencia i januar. Smuglæs allerede nu historien om SIF-talentets besøg i den spanske storklub. Klik her for adgang.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen