5. december 2022

U19 tabte i København

Asbjørn Bøndergaard scorede det enlige SIF-mål, da U19 sluttede kalenderåret af med et 4-1 nederlag mod FC København. Dermed overvintrer SIF på tredjepladsen. U13 både vandt og tabte i to træningskampe.

U19 Ligaen: FC København – Silkeborg IF 4-1 (2-1)
Mål SIF: Asbjørn Bøndergaard

– Vi spillede i weekenden en udskudt, og derfor årets sidste turneringskamp. Vi kom fint fra start og lykkedes fint med særligt vores erobringsspil. Uden at de havde domineret kom vi dog bagud efter 15 minutter, og efter en halv time udbyggede de føringen til 2-0. Kort før pausen reducerede vi efter en fin omstilling, hvor Sebastian Biller fandt Asbjørn Bøndergaard på bageste stolpe. Vi kom skidt ud til 2. halvleg og var for passive i vores defensiv, og de fik et tyndt straffe, som de scorede på. Herefter tog vi over og fik presset spillet op på deres halvdel, hvor vi i store perioder lagde et godt tryk på dem. Vi fik dog ikke udnyttet de 3-4 muligheder vi havde, og i stedet scorede de til 4-1, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen og fortsætter.

– Vi skal ramme tæt på vores maksimale niveau, hvis vi skal slå de bedste hold i rækken, og det gjorde vi ikke helt. Vores pres var OK, men offensivt manglede vi at spille os fri til mange chancer og udnytte flere af dem, vi havde. Jeg synes også, at vi burde have forhindret deres to første mål, og det er nok det, jeg er mest træt af, for jeg er overbevist om, at hvis stillingen havde været uafgjort i lang tid, havde det været en større fordel for os end for dem. Det var træls at slutte med et nederlag efter en halvlunken præstation, men vi overvintrer på en tredjeplads, hvilket isoleret set er flot. Jeg synes også, at vi har spillet mange gode kampe, og jeg har set nogle spillere tage nogle gode skridt i deres udvikling op imod voksenfodbold, slutter Jesper Mikkelsen.

Se stillingen i U19 Ligaen her.

Det blev til sejr og nederlag for U13 i to træningskampe på 48 timer. Først formåede SIF i modsætning til det danske landshold at besejre en flok australiere med 5-2, inden det kort efter blev til nederlag mod Vejle Boldklub i en endnu mere målrig affære.

U13 træningskamp: Silkeborg IF U13 – Futboltec Academy (Australien) 5-2 (3-1)
Mål SIF: Kristian Bloch x 3, George Shokri, Oscar Darre

– Vi spillede torsdag træningskamp mod et U13-hold fra Australien, som var på en 3-ugers træningslejr i Europa. Vi satte os på kampen hurtigt med flot spil og med flotte individuelle aktioner, som var med til at afgøre kampen. Vi lagde et højt pres fra start og havde flere gode gennembrudsbolde centralt i banen, som var med til at gøre os farlige, når vi blev retvendte og kunne angribe modstanderens mål. I 2. Halvleg skulle spillerne lære at håndtere en føring ved at have lidt mere kontrol og mere boldomgang. Dette lykkedes til dels også fint og gav os lidt mere luft med bolden, så vi kunne suge presset lidt mere til os. Dette gav os en del bagrum at løbe i, som også var med til at afgøre kampen. En flot indsats af drengene, som leverede en fornem indsats både kollektivt, men også individuelt. Derudover også en tak til Futboltec Academy, som ville møde os og give drengene en fed oplevelse, siger U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

U13 træningskamp: Vejle Boldklub – Silkeborg IF U13 6-5 (2-3)
Mål SIF: Kristian Bloch x 2, Noah Meyer x 2, Sebastian Fæster

– Lørdag spillede vi vores anden træningskamp på under 48 timer; denne gang mod Vejle Boldklub. Det blev en helt anden kamp og en kamp, hvor vi manglede mod, intensitet og aggressivitet. Vi havde problemer i vores spilopbygning, hvor vi ikke tog initiativ med at tage bolden med frem i banen. Vi fik dog sat nogle fine pres ind i vores høje erobringsspil og kom til nogle fine chancer ud fra dette. Men derudover kom der alt for lidt i vores 1v1 defensive præstation, og alt for mange spillede ikke helt med, og derfor havde vi svært ved at være med i kampen. Vi så nogle fine individuelle aktioner, som var med til at holde os kørende, men det var ikke godt nok kollektivt, slutter Nick Sønderskov Hansen.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen