5. december 2022

U14 vandt pokalkamp over ellers ubesejrede Haderslev

Frederik Ibsen stod for udligningen til 1-1 i U14’s pokalkamp i Haderslev, hvor Silkeborg IF efterfølgende trak det længste strå i straffesparkskonkurrencen.

U14 pokalkamp: Haderslev FK – Silkeborg IF 1-1, 5-6 efter straffespark

Mål SIF: Frederik Ibsen

– Pokalfodbold handler først og fremmest om at vinde. Derfor glæder vi os over, vi trak det længste strå i kampen mod Haderslev, hvor målmand Marius Tange endte med at sætte punktum på en flot holdpræstation ved at parere Haderslevs sjette spark fra 11-meteren i den afsluttende straffesparkskonkurrence. Forinden var vi gennem 70 højintense minutter, hvor vi både klogt og modigt tog kampen op med et fysisk stærkt Haderslev-hold. Et hjemmehold som i øvrigt sluttede som ubesejret 1’er i efterårets U14 Syd-pulje. Oven i formåede vi også i perioder at sætte et fint spil på bolden, hvor vi skabte os et frikvarter fra hjemmeholdets fysik, siger U14-træner Peder Henriksen og fortsætter.

– Vi kom dog bagud allerede efter 2 minutter, hvor vi forsømte at cleare bolden tilstrækkeligt langt væk fra eget felt. Heldigvis kom vi fortjent på omgangshøjde med Haderslev 10 minutter inde i 2. halvleg. Her fastholdt vi et angreb højt i banen med Sander Brink i oplæggerens rolle via et præcist indlæg til bagerste stolpe, som Frederik Ibsen sendte i mål til 1-1. Vi leverede sæsonens bedste præstation både individuelt og som hold. Endda uden at gå væsentligt på kompromis med at forsøge at spille spillet langs jorden mod et markant større og tungere Haderslev-hold. Alt i alt fik drengene derfor en fortjent belønning med videre avancement i pokalturneringen efter et resultatmæssigt tungt efterår. Et resultat, som først og fremmest blev skabt på baggrund af en rigtig flot præstation med og uden bold. Nu runder vi sæsonen af med næste weekends træningskamp mod Randers, og hvor vi samtidig glæder os til en pokalkvartfinale i foråret mod Viborg, slutter Peder Henriksen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen