21. august 2017

U19 spillede glimrende men fik uafgjort

Spillet var alt andet end skidt, men holdet blev straffet for dårlig vane og måtte tage til takke med 2-2.

Ikke engang torden kunne afholde U19-mandskabet fra en fin indsats i weekenden mod AGF. Desværre blev det ikke til alle tre point, da AGF udlignede i slutningen af kampen.

– De straffer os til sidst, fordi vi simpelthen ikke er modne nok som hold, men drengene havde en super attitude og gik efter sejren med 10 mand i de døende minutter, fortæller U19-træner Thomas Loft Jensen.

U19 startede kampen bedst og fik sat noget fint spil sammen, og det skabte gode chancer. I forsvaret håndterede spillerne det direkte spil fint og fik afvist AGF godt. Derfor bragte Mads Emil Madsen meget naturligt hjemmeholdet foran. Holdet styrede løjerne, indtil kampen før pausen blev afbrudt et lille kvarter på grund af torden. Herefter meldte AGF sig mere ind i kampen.

– Vi kom skidt ud af tordenpausen og er heldige ikke at indkassere et mål, erkender Thomas Loft Jensen.

AGF mere med

Efter pausen havde SIF fortsat problemer med at finde samme niveau som før tordenpausen, og derfor var det heller ikke chokerende, at AGF udlignede.

– Det er efterhånden blevet en dårlig vane, at vi kommer skidt ud fra pausen, konstaterer Thomas Loft Jensen.

U19 viste dog efterfølgende sit værd, og holdet producerede et hav af chancer, der kunne have lukket kampen. Magnus Mattsson scorede til 2-1 på et kanon frispark.

I slutminutterne udlignede AGF, og selvom U19 jagtede endnu et mål, så lykkedes det ikke. Det ændrede dog ikke på, at holdet spillede en god kamp, især Nicklas Bugge og Mads Pedersen. Og så var det endnu engang ikke til at komme udenom Magnus Mattsson, der var kampafgørende med både en scoring og en assist.

Næste opgave for U19 bliver først 9. september på hjemmebane mod Vejle.

U19 – AGF 2-2 (1-0)
Målscorere for U19: 1-0 Mads Emil Madsen (13. min) og 2-1 Magnus Mattsson (63. min)

Halv pris på billet til SIF-Hobro. Køb din billet nu.