16. august 2023

U19 sparkede sæsonen i gang med sejr over AGF

Malthe Wallin blev matchvinder mod AGF, da SIF’s U19-hold indledte sæsonen med en sejr.

SIF U19 – AGF 2-1 (1-1)

21 min 0-1

44 min. 1-1 Lasse Madsen

84 min 2-1 Malthe Wallin

Vi startede sæsonen første turneringskamp mod AGF rigtigt fint og var fornuftige til at spille forbi AGF’s pres. Især de gange vi spillede med tempo og bevægelse i vores spil, havde AGF problemer med at følge med os.

Udfordringen var, at vi ikke var dygtige nok til at udnytte, at AGF gik mand/mand på os. Der der en del bagrum at spille i, og de periode, vi gjorde det, var vi farlige.

Vores højdepres var rigtig fint i dag.

Vi var dygtige til at dække 1,5 (mand og rum), hvilket gjorde, at vi opfangende en del bolde på deres banehalvdel. Desværre manglede vi virkelig skarphed i vores afslutninger, for det havde ikke været ufortjent, hvis vi havde ført 4-1 ved pausen.

2.halvleg blev en mere fysisk kamp, hvor vi ikke var helt dygtige nok til at styre kampen med bolden. Men drengene skal have ros for en fantastisk arbejdsindsats og holdmoral, som gjorde at vi vandt 2-1 på et flot mål af indskiftede Malthe Wallin.