15. august 2023

Målrig reservekamp på JYSK park

I en stærk 1. halvleg grundlagde SIFs reserver sejren på 4-2 over Viborgs ditto.

Træningskamp, tirsdag den 15. august 2023, JYSK park

Silkeborg IF, reserver – Viborg FF, reserver 4-2 (3-0)

Mål: 1-0 Alexander Lind (5), 2-0 Søren Tengstedt (37), 3-0 Kasper Kusk (40), 4-0 Joel Felix (52), 4-1 Nigel Thomas (57), 4-2 Alassana Jatta

1-0 til SIF og kanonskud på stolpen fra Jatta
Overskriften beskriver de første 10 minutter af denne reservetræningskamp, hvor Viborg FF var på besøg på JYSK park tirsdag eftermiddag. Allerede i det femte minut kom Alexander Lind på tavlen, da han i helt fri position foran gæsternes mål udnyttede den fine aflevering, som Kasper Kusk serverede for ham fra venstre side. Kusk forsøgte selv kort efter, men skuddet strøg ved siden af mål.

I stedet gik det pludselig lynhurtigt den anden vej, da den store angriber, Jatta, spurtede igennem SIFs forsvar, men endte med at hamre bolden på den ene opstander.

SIF-dominans og målhumør
Jattas skud på stolpen var stort set det, som gæsterne havde at byde på i de første 45 minutter – udover et par hjørnespark, som endte ud i ingenting. Hjemmeholdet var anderledes sprudlende, og det blev til bl.a. en affyring fra Thórdarson, som en Viborgforsvarer modigt fik blokeret, mens målmanden tog sig af et Tengstedt-forsøg.

Det endte da også med mål til 2-0 efter hurtigt spil med Kusk som opspilsstation og Tengstedt som afslutter.  Fem minutter før pausen sendte Kusk et velplaceret fladt skud ind til 3-0 uden chance for den viborgensiske målmand. Som en naturlig følge af den røde dominans havde Jacob Pryts ikke meget af lave mellem stængerne i den modsatte ende, men det, der kom, tog han sig sikkert af. SIF kunne derfor gå til pause med en føring på 3-0.

Gæsterne overtog spillet efter pausen
De sidste 45 minutter så ud til at fortsætte, hvor 1. halvleg sluttede, da Joel Felix gjorde det til 4-0. På et perfekt hjørnespark fra Oskar Boesen steg Felix, der var trukket med op fra forsvaret, til vejrs og headede bolden i mål. Kort efter måtte indskiftede Frederik Carstensen se et ellers kvalificeret forsøg reddet på stregen, efter at målmanden var passeret, men herefter gik hjemmeholdet mere og mere i stå og overlod initiativet til gæsterne. Det udnyttede Nigel Thomas til at få reduceret til 4-1, og presset fra viborgenserne fortsatte.

Et par spæde forsøg fra Carstensen, Øxenberg og Lind kunne ikke ændre noget på måltavlen, og kort før tid kunne Jatta så med endnu en reducering gøre det til slutresultatet 4-2.

Sådan stillede SIF op: Jacob Pryts, Anders Dahl, Joel Felix (77: Magnus Micha),  Kristoffer Andersen, Lubambo Musonda (69: Simon Thanning), Andreas Pyndt, Stefán Teitur Thórdarson (69: Mikkel Øxenberg), Oskar Boesen, Kasper Kusk (46: Magnus Bøttker), Søren Tengstedt (46: Frederik Carstensen), Alexander Lind

Tekst og foto: Ulla Myrhøj

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen