29. august 2022

U19 slog SønderjyskE

Indskiftede Frederik Nedergaard scorede de to af målene, da Silkeborg IFs U19 i weekenden slog SønderjyskE med 3-1. U17 vandt over samme modstander med hele 6-1.

U19: Silkeborg IF – SønderjyskE 3-1 (1-0)

Mål SIF: Magnus Bøttker og Frederik Nedergaard x 2

– 1. halvleg var primært med os på bolden, og vi var gode til at finde noget rum på siderne til gennembrud. Magnus Bøttker lavede et lækkert mål med hælen efter en halv times tid. I 2. halvleg kom de bedre med, og vi stod og sov efter 70 minutter, da de scorede på en friløber. Heldigvis bragte vi os hurtigt på sejrskurs igen, da Frederik Nedergaard først scorede med højre og derefter med venstre. Jeg synes, at vi var bedst og langt hen ad vejen spillede fint, men vi var lige ved at smide sejren pga. den dårlige periode efter pausen.

Stor ros til vores indhoppere i dag, der gjorde en forskel – tydeligst selvfølgelig var Nedergaard med to kasser. Vi spiller allerede onsdag igen i Esbjerg, lyder det fra U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

Se SIFs mål her: https://www.silkeborgif.com/wp-content/uploads/2022/08/SIF-U19-maal-mod-Soenderjyske.mp4

U17: Silkeborg IF – SønderjyskE 6-1 (3-0)
Mål SIF: Laustsen, Malthe Emil, Biller, Bertram, Julius, Kirk

– Vi skulle lige have hul på bylden via en standard i det 20. minut – inden da havde vi allerede tilspillet os mange gode chancer. Herfra var det fodbold-opvisning. Vi har ikke ramt toppen de seneste kampe, men marginalerne har heller ikke været på vores side, og vi har lige manglet den sidste selvtillid. Vi havde snakket om, at det ikke måtte være marginaler, som afgjorde dagens kamp – vi skulle være suveræne. Det må jeg bare sige, at vi var – vi leverede det ene mønsterangreb efter det andet og skulle have lavet mange flere mål. Det var dog irriterende, at de fik scoret. Men ellers har jeg kun ros til drengene – jeg var stolt af det udtryk og det niveau vi kunne præstere i dag, siger U17 cheftræner Casper Røjkjær.

U15: SIF-SønderjyskE 0-3 (0-2)

– Om det var efterdønninger fra vores tur til Tyskland, ved jeg ikke. Sagen var i hvert fald den, at vi slet ikke kunne følge succesen op, og vores udtryk var langt fra det, der bar os hele vejen i sidste weekend. Vi spillede med dårlig kvalitet på bolden og bevægede os for lidt. Derudover var vi for meget på bagkant i presset, og denne kombination gav en dårlig præstation. Vi gav mål og chancer væk på personlige fejl, og vi var ikke seje til at reparere det. Det var desværre, hvad jeg frygtede, men forhåbentlig en god læring ift. den parathed, vi forsøger at dyrke på U15, og som vi skal finde inden næste kamp mod Esbjerg, for dette opgør mod SønderjyskE var for dårligt på mange parametre, siger U15-træner Peter Ager.

U14: Silkeborg IF – Herning Fremad 1-4 (1-4)

Mål SIF: Lucas Borg (str)

– Vi taber samlet set fortjent til et bedre spillende, mere aggressivt og mere effektivt Herning-hold. Sidste weekends oplevelse fra Crowne Plaza Cup med at håndtere modgang blev igen i dag et tema, eftersom modstanderne på 12 minutter midt i 1. halvleg bragte sig på 4-0. Umiddelbart var den gennemgående tendens i de 4 mål, at vi kiggede for meget bold og alt for lidt mand foran vores eget mål. Dertil manglede vi i udtalt grad lidt Iver for at komme først på boldene. Den slags koster. Starten på kampen var ellers opløftende på flere fronter. Bl.a. lykkedes vi ofte med at sætte vores opbygningsspil centralt, uden at det dog udmøntede sig farlige offensive situationer. Dertil forsøgte vi for tidligt at søge gennembrud. Men da målene imod først begyndte at ramme os, fik vi kradset skorpen af Københavner-såret af, hvor vi mere og mere bare tog imod – uden at tage hånd og ansvar om modgangen – hverken på egne opgaver eller på den kollektive front som hold. Lucas Borg reducerede på et straffe begået mod Ludvig Andersen kort før pausen. I 2. halvleg kæmpede vi bravt og stod langt henad vejen bedre sammen som hold. Ad den vej undgik vi at indkassere yderligere mål, selv om det naturligt nok også gav sine store begrænsninger på spillet med bold. Nu har vi en opgave i at fastholde drengene i at spille det spil, vi øver os på – og i langt flere minutter, end det var tilfældet med dagens gode start på 15 minutter, fortæller U14-træner Peder Henriksen.

U13: Silkeborg IF – Herning Fremad 1-10 (0-6)

Mål SIF: Noah Meyer.

– Vi måtte i dag konstatere, at vi er langt fra de bedste. Niveauet i dag var højt (både fra SIF og Herning), men i dag mødte vi en modstander, der havde noget individuelt kvalitet, som udnyttede en masse dumme personlige fejl fra vores side. Vi var ikke stærke nok i vores duelspil 1v1 i forsvaret, hvor de kom alt for nemt forbi og kom alt for let til afslutning. Vi manglede en del kvalitet i at få bolden væk i feltet. Selv om resultatet siger eet, så vil jeg dog påpege noget andet… Jeg ser i dag nogle drenge, som arbejder hårdt og går op i det, vi øver. Drengene gik meget op i at spille bolden op og være bevægelige foran boldholder. Vi kommer faktisk til nogle store chancer, som vi ikke får udnyttet, og det ærgrer mig meget. Derudover viser vi et stærkt mindset i at spille sig selv fuldt ud, vise mod med bolden, men også at fortsætte til sidste fløjt. Vi må respektere en bedre modstander i dag, men vi ser positivt på tingene og arbejder hårdt videre frem mod næste kamp, siger U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen