29. august 2022

”En irriterende følelse”

Anders Klynge var en ærgerlig og irriteret mand efter søndagens 1-2 nederlag til barndomsklubben OB, hvor SIFerne gav to dumme mål væk.

– Det er en irriterende følelse, man står med efter sådan en kamp. Vi gav dem nogle dumme mål, som betød, at vi i sidste ende tabte kampen. Generelt synes jeg, at vi var i kontrol i det meste af kampen, og vi fik også skabt et pænt antal chancer i forhold til hvor defensivt, de spillede i dag. Man kunne mærke, at OB fik selvtillid og momentum efter den udligning, hvilket gjorde det endnu sværere for os. Indtil deres udligning var vi i kontrol, men efter kom de mere med i kampen, og vi kunne ikke score til 2-1, hvilket betød, at det til sidste kunne gå begge veje, lagde en tydeligt skuffet Anders Klynge ud, inden han gav et indblik i, hvordan de seneste dage i SIF-lejren har været.

 

– Jeg synes, at vi er kommet hurtigt videre fra skuffelsen mod Helsinki. Vi er stadigvæk i et europæisk gruppespil, og det er noget, man skal være stolt af. Derudover ligger vi i toppen af tabellen, og vi har spillet god fodbold, så vi var egentligt klar til kampen i dag – lige som vi bliver klar til på fredag i Parken mod FC København, hvor der venter en fed kamp. Der er god stemning på trods af nederlaget i dag, kunne Klynge fortælle, inden han kort kommenterede på den gruppe, som SIF er havnet i i Europa Conference League med West Ham, Anderlecht og FCSB.

 

– Der venter nogle superfede kampe, men det bliver også nogle kampe, hvor vi kommer til at få vores muligheder, og dem skal vi tage, når de kommer. Det bliver uden tvivl nogle åbne kampe, og det plejer at være positivt for os. Det bliver sjovt at prøve at spille international fodbold mod nogle store hold, så det glæder vi også selvfølgelig til. Men først skal vi fokusere på kampen i Parken på fredag, og derefter kan vi fokusere på det næste, der kommer, afsluttede Anders Klynge.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen