29. august 2022

”Vi skal spille hurtigere”

Pelle Mattsson startede inde, men var alligevel meget skuffet efter søndagens nederlag på 1-2 til OB, som i overtiden sikrede sejren på et straffespark.

– Vi er selvfølgelig skuffede over, at vi ikke kunne vinde i dag. Men når vi ikke kunne få åbnet OBs forsvar op i 2. halvleg, skal vi sikre, at vi som minimum tager et point med herfra. Det kunne vi ikke, og i stedet endte vi med at tabe, og det er selvfølgelig enormt skuffende. Vi var i kontrol i 1. halvleg, men vi var ikke vågne, da OB fik udlignet til 1-1, og det kostede os dyrt, for derefter mistede vi lidt af det momentum, som vi havde før scoringen, lagde Pelle Mattsson ud.

– Vi vil altid gerne kombinere centralt, men det var der ikke plads til i dag, og så må man bevæge bolden hurtigere, men det formåede vi desværre ikke i dag, konstaterede Mattsson inden han så frem til næste kamp, som er en udekamp mod mestrene fra FC København.

– Vi ser alle kampe som en mulighed for at tage tre point, hvilket vi også gør på fredag, selvom vi ved, at det bliver svært mod FCK i Parken. Det er en god mulighed for os som hold for at lave en god præstation og vise os frem på bedste vis igen, afsluttede Pelle Mattsson.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu