29. august 2022

”Vi skal spille hurtigere”

Pelle Mattsson startede inde, men var alligevel meget skuffet efter søndagens nederlag på 1-2 til OB, som i overtiden sikrede sejren på et straffespark.

– Vi er selvfølgelig skuffede over, at vi ikke kunne vinde i dag. Men når vi ikke kunne få åbnet OBs forsvar op i 2. halvleg, skal vi sikre, at vi som minimum tager et point med herfra. Det kunne vi ikke, og i stedet endte vi med at tabe, og det er selvfølgelig enormt skuffende. Vi var i kontrol i 1. halvleg, men vi var ikke vågne, da OB fik udlignet til 1-1, og det kostede os dyrt, for derefter mistede vi lidt af det momentum, som vi havde før scoringen, lagde Pelle Mattsson ud.

– Vi vil altid gerne kombinere centralt, men det var der ikke plads til i dag, og så må man bevæge bolden hurtigere, men det formåede vi desværre ikke i dag, konstaterede Mattsson inden han så frem til næste kamp, som er en udekamp mod mestrene fra FC København.

– Vi ser alle kampe som en mulighed for at tage tre point, hvilket vi også gør på fredag, selvom vi ved, at det bliver svært mod FCK i Parken. Det er en god mulighed for os som hold for at lave en god præstation og vise os frem på bedste vis igen, afsluttede Pelle Mattsson.

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen