27. november 2017

U19 sled sig til point i Lyngby

På mål af Sebastian Jørgensen og Stefan Stojilkovic lykkedes det SIF’s U19-mandskab med 2-2 at hente et point i lørdagens liga-kamp i Lyngby.

SIF fik en dårlig indledning på lørdagens kamp i Lyngby, idet hjemmeholdet allerede i det andet minut kom i front. SIF’erne var under pres i de første 20 minutter, men via hårdt arbejde åd Thomas Loft’s mandskab sig ind i kampen og havde 20 gode minutter i slutningen af 1. halvleg.

Efter pausen var SIF farlig på kontra, og specielt Sebastian Jørgensen og Mikkel Juhl Aagaard Andersen fik sat fint spil sammen i højre side. Udligningen faldt efter knapt en times spil, da Sebastian Jørgensen udlignede på assist fra Stefan Stojilkovic.

De to stod også bag føringsmålet 20 minutter senere, da Sebastian Jørgensen tilkæmpede sig et straffespark, som Stefan Stojilkovic scorede på. Glæden varede dog kort, tre minutter senere faldt Lyngby’s udligning.

– Vi holder stand og får et point med hjem mod en god modstander. Det var en virkelig god arbejdsindsats, hvor der blev slidt og slæbt i alle kampens minutter. Vores omgang med bolden har set bedre ud, men hvis vi formår at kæmpe som vi gjorde lørdag krydret med vores gode SIF-spil, så er der helt klart mange flere point at hente, siger træner Thomas Loft om kampen.

Med til at styrke hans glæde over præstationen var, at han stillede med otte førsteårs-spillere – og at han i Oliver Schmidt havde en debutant.

Næste opgave for U19-holdet er 9. december, hvor FC København tager imod på KB’s anlæg på Peter Bangsvej.

U19 Ligaen, 12. runde, lørdag 25. nov. kl. 13.00 på Lyngby Stadion:
Lyngby – Silkeborg IF 2-2 (1-0)
Mål: 1-0 Gustav Ølsted Marcussen (5.), 1-1 Sebastian Jørgensen (58.), 1-2 Stefan Stojilkovic (str., 78.), 2-2 Simon Møller Vollesen (81.)