27. november 2017

U17 sejrede i Lyngby

U17 sejrede i Lyngby

Et sejt holdudtryk sikrede SIF en 2-0 sejr i Lyngby – selv om sjællænderne var mest på bolden og havde flest chancer.

For tredje gang i denne sæson gik SIF’s U17-drenge fra banen som sejrherre, og dermed rykker Jesper Mikkelsens mandskab stille og roligt på afstand af bundplaceringerne.

I modsætning til sidste uges kamp, hvor SIF’erne på trods af godt spil tabte 1-2 mod Esbjerg, så blev kampen mod Lyngby set fra SIF-perspektiv spillet med omvendt fortegn.

– Vi var langt fra spilstyrende, og Lyngby havde også de fleste største chancer, men jeg hæfter mig ved, at vi var rigtigt seje og at vores holdudtryk var i top. I sidste weekend præsterede vi bedre og dominerede kampen med bolden – i dag var det modsat, men jeg er ikke for fin til at glæde mig over de tre point, siger Jesper Mikkelsen om kampen.

Pelle Mattsson bragte SIF på 1-0 på straffespark midt i 1. halvleg, og Niclas Holm Pedersen gjorde det til 2-0 på sit femte sæsonmål, da han efter en times spil sparkede bolden i nettet fra kanten af feltet.

SIF’s U17-drenge spiller igen allerede tirsdag, hvor FC Midtjylland kommer på besøg på JYSK park. Der er kickoff kl. 18.30 og gratis adgang til kampen.

Kampen i tal:
U17 Ligaen, 12. spillerunde, lørdag 25. november kl. 15.15 på Lyngby Stadion:
Lyngby – Silkeborg IF 0-2 (0-1)
Mål: 0-1 Pelle Mattsson (30.), 0-2 Niclas Holm Pedersen (60.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen