17. maj 2021

U19: Sen udligning sikrede SIF ét point.

SIF’s U19-hold spillede søndag 1-1 mod SønderjyskE efter sen scoring af Rasmus Christensen.  Se videohøjdepunkter.

SIF’s U19 Liga-hold hentede ét point efter en sen udligning i søndagens kamp på JYSK park mod SønderjyskE, men det spillemæssige udtryk kunne ikke begejstre holdets træner, Jesper Mikkelsen.

– Fint at komme igen og få udlignet, men overordnet synes jeg ikke præstationen var god. Dertil var vores spil i den opbyggende fase med for lav teknisk og relationel kvalitet, konstaterer han.

I 1. halvleg var SIF tæt på at komme til afslutninger efter dybdebolde, men manglede den afgørende timing i løb og pasning. I stedet scorede SønderjyskE efter et kvarter. Det skete på en returbold fra en standardsituation, hvor SIF-defensiven tabte tre dueller i feltet.

Efter pausen sad SIF på stort set alt spil, men havde svært ved at spille sig til chancer. Udligningen blev sat ind af Rasmus Christensen fem minutter før tid, men nærmere kom SIF ikke på sejren.

Næste opgave for Jesper Mikkelsens mandskab er lørdag kl. 13.00, hvor AaB tager imod på nordjydernes anlæg på Hornevej.