6. marts 2023

U19 overdrog tredjepladsen til Lyngby

SIFs U19-mandskab tabte 3-1 mod Lyngby i weekenden trods et flot føringsmål fra Sebastian Biller, og dermed overtog de kongeblå tredjepladsen i U19 Ligaen. U15 fik 2-2 mod samme modstander.

U19: Silkeborg IF – Lyngby 1-3 (1-1)
Mål SIF: Sebastian Biller Mikkelsen.

– Vi fik en fantastisk start på kampen, da Biller efter 3 minutter sparkede bolden flot i mål fra 20 meters afstand. Derefter var vores gæster mest på bolden, og vi havde lidt svært ved at komme til erobringer i det høje pres. Bortset fra et enkelt tilfælde holdt vi dem dog fra chancer, og der skulle et straffe til, før de udlignede kort før pausen. 2. halvleg var lidt som 1. startede med dem som spilstyrende. De scorede efter knap 70 min. Efter, at vi dækkede dårligt op på et hjørne. Resten af kampen pressede vi på, og vi havde også et par muligheder for at udligne. De lukkede kampen i overtiden med 1-3 scoringen. Det blev ikke vores bedste kamp, og jeg synes, at det var fair nok, at de fik sejren, men jeg er ærgerlig over at tabe en ret lige kamp på et klodset begået straffespark og dårlig opdækning på hjørne. Næste lørdag skal vi rejse os, når vi spiller ude mod Horsens, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

 

U15: Silkeborg IF – Lyngby: 2-2 (0-0)

Mål SIF: 2 x Kevin Knudsen

– Vi åbnede forårsturneringen med et uafgjort resultat mod Lyngby. 1. halvleg var lidt rodet med mange boldtab og meget duelspil. Vi havde svært ved at skabe chancer, men holdt heldigvis også modstanderne fra mål. I 2. halvleg startede vi mindre godt og kom bagud, men fulgte op med en rigtig flot udligning i det efterfølgende angreb, da Noah Munkholm fandt Kevin Knudsen på et skarpt indlæg. Målet tippede momentum til vores side, og vi trykkede Lyngby bagud via et godt pres og mere direkte spil. Kevin Knudsen erobrede en bold og driblede sig fri til afslutning og 2-1-føring. Desværre smed vi sejren til slut i en sekvens, hvor vi organiserede os for langsomt. Det var en ærgerlig udgang på kampen, for jeg synes, vi spillede den bedste halvleg og skabte flest chancer – inkl. en 3-1 scoring, som blev annulleret på tvivlsom vis. Efterfølgende tabte vi straffesparkskonkurrencen. Det var stolpe ud i dag, men vi kan tage meget godt med fra kampen. Drengene havde fortjent mere, men vi skal også lære at kontrollere kampe som disse hjem. Det var fedt at opleve den ekstra intensitet, der er i kampe, hvor der er point på spil. Næste lørdag skal vi se, om vi kan snuppe tre af slagsen i Horsens, lyder det fra U15-træner Peter Ager.

Se de to Kevin Knudsen-mål her

 

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen