19. juni 2021

U19: Nederlag i sidste kamp i Lyngby

SIF’s U19-hold sluttede sæsonen med nederlag på 2-1 på et varmt Lyngby Stadion.

SIF’s U19 Liga-hold sluttede sæsonen med et nederlag i Lyngby på 1-2 efter føring på 1-0 ved pausen .

1. halvleg var en jævn affære med Lyngby mest i boldbesiddelse, uden at de skabte store chancer. SIF fik sat nogle fornuftige angreb sammen og havde de bedste muligheder. Asbjørn Bøndergaard scorede på hovedstød i helt fri position midt for mål på et indlæg fra Jonathan Falbe i højre side.

Efterfølgende havde Jonathan Pank et fint spark på stolpen fra kanten af feltet.

– Vi havde egentlig en god fornemmelse i pausen efter en fornuftig 1. halvleg, uden at det dog var prangende. Vi sad med følelsen af, at der lå en sejr og ventede på os, SIF’s Head of Coaching, Søren Lykke Sørensen, der vikarierede for en forhindret cheftræner, Jesper Mikkelsen.

Men 2. halvleg blev vanskelig for SIF. Lyngby var klart mest på bolden – uden fortsat at være virkelig farlige. Men modsat 1. halvleg magtede SIF’erne ikke at etablere modangreb, og presset på SIF-målet blev mere vedvarende.

Kort inde i halvlegen fik Lyngby et straffespark, som målmand Esben Lange dog flot reddede. Men med cirka et kvarter igen gik den ikke længere, og Lyngby udlignede. Tre minutter senere blev det 2-1 på en ærgerlig tilbagelægning, som landede ved en helt fri Lyngbyspiller.

– Vi kom ikke nær en udligning og måtte derfor drage hjemad uden point, konstaterer Søren Lykke.

U19 Liga-holdet slutter dermed sæsonen på 12.pladsen. FC Midtjylland blev dansk mester.

U19 Liga, 17, runde, lørdag 19. juni kl. 12.00 på Lyngby Stadion:
Lyngby B – Silkeborg IF 2-1 (0-1)
Mål: 0-1 Asbjørn Bøndergaard (26.), 1-1 Sanders Ngabo (78.), 1-2 Sanders Ngabo (82.)