19. juni 2021

U17: Topholdet flere skridt foran SIF

FC København ligger nummer ét i U17 Ligaen, og det er ikke tilfældigt. SIF tabte lørdag 0-6 på JYSK park. 

U17 Ligaens nummer et blev en for stor mundfuld for SIF’s drenge, der mødte FC København på JYSK park lørdag eftermiddag og tabte 0-6.

– Vi må erkende, at de var et skridt eller to foran os. Vi spiller fint med mellem felterne, men mangler lidt  pondus i begge ender for at kunne matche FCK i de situationer, som afgør fodboldkampe. Når alt kommer til alt, er det et billede, vi har set før, måtte U17-træner Casper Røjkjær bagefter konstatere.

SIF-drengene forsøgte langt hen ad vejen, hvad de de kunne, og det var ikke fordi FCK væltede sig i chancer. Men hjemmeholdet lavede et par store fejl i opbygningsspillet, som gav store chancer imod, og et par stykker resulterede i mål. Ud over det formåede SIF’erne ikke at afværge et par indlæg.

– Vi havde selv et par fine chancer og kunne med lidt dygtighed godt have scoret et par stykker allerede i 1. halvleg, hvilket kunne have skabt en mere jævnbyrdig affære, siger Casper Røjkjær.

U17-holdet har stadig to kampe tilbage af sæsonen. Den næste er allerede onsdag mod FC Midtjylland på EDC Arena i Ikast kl. 18.00.

Kampen i tal:
U17 Liga, 26. runde, lørdag 19. juni kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – FCK 0-6 (0-3)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Seneste nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 19.02. kl. 16.00
Scroll til toppen

Menu