19. juni 2021

U17: Topholdet flere skridt foran SIF

FC København ligger nummer ét i U17 Ligaen, og det er ikke tilfældigt. SIF tabte lørdag 0-6 på JYSK park. 

U17 Ligaens nummer et blev en for stor mundfuld for SIF’s drenge, der mødte FC København på JYSK park lørdag eftermiddag og tabte 0-6.

– Vi må erkende, at de var et skridt eller to foran os. Vi spiller fint med mellem felterne, men mangler lidt  pondus i begge ender for at kunne matche FCK i de situationer, som afgør fodboldkampe. Når alt kommer til alt, er det et billede, vi har set før, måtte U17-træner Casper Røjkjær bagefter konstatere.

SIF-drengene forsøgte langt hen ad vejen, hvad de de kunne, og det var ikke fordi FCK væltede sig i chancer. Men hjemmeholdet lavede et par store fejl i opbygningsspillet, som gav store chancer imod, og et par stykker resulterede i mål. Ud over det formåede SIF’erne ikke at afværge et par indlæg.

– Vi havde selv et par fine chancer og kunne med lidt dygtighed godt have scoret et par stykker allerede i 1. halvleg, hvilket kunne have skabt en mere jævnbyrdig affære, siger Casper Røjkjær.

U17-holdet har stadig to kampe tilbage af sæsonen. Den næste er allerede onsdag mod FC Midtjylland på EDC Arena i Ikast kl. 18.00.

Kampen i tal:
U17 Liga, 26. runde, lørdag 19. juni kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – FCK 0-6 (0-3)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen