2. juni 2019

U19 manglede skarphed og måtte nøjes med 1-1

Lørdagens U19-kamp mellem SIF og AGF sluttede uden vinder. SIF pressede til sidst, men manglede den afgørende skarphed til 3 point.

SIF var mest på bolden i lørdagens Liga-kamp på JYSK park og pressede også i det sidste kvarter efter Oliver Haurits’ udligning, men mere end 1-1 blev det ikke til for Thomas Lofts mandskab.

– I de sidste 15 minutter havde vi meget spil på AGF’s banehalvdel, men vi manglede den fornødne kvalitet i vores afslutninger. Derfor må vi tage til takke med 1 point. Vi har spillet mange tætte kampe i sæsonen og har lige manglet den sidste kvalitet for at bytte 1 point ud med 3, siger Thomas Loft.

I 1. halvleg var SIF meget på bolden uden rigtig at blive farlig. Drengene havde svært ved at finde de rigtige positioner og spille forbi AGF’s første pres. Gæsterne var farlige i deres omstillingsspil, og med et knap så godt restforsvar hos SIF, var det AGF som spillede sig til de største chancer. Gæsterne kom da også foran efter en opspils-fejl hos SIF, så helhedsindtrykket hos SIF var knap så godt efter de første 45 minutter.

Efter pausen fortsætter SIF med at være  mest på bolden, og det blev langt bedre i opspillet ligesom overgangen til afslutningspil også fik et kvalitetsløft. SIF havde mange nærgående forsøg, og fik fortjent udlignet. Oliver Haurits headede flot bolden ind på oplæg fra Stefan Stojikovic i det 72. minut.

Mere blev det ikke til, og dermed resterer der kun én kamp i Liga-sæsonen – på lørdag ude mod AaB.

– Og vi har tænkt os at slutte sæsonen af med en sejr, slår Thomas Loft fast.