1. juni 2019

Alves på langtids-kontrakt i SIF

Alves på langtids-kontrakt i SIF

Den 19-årige forsvarsspiller Frederik Alves Ibsen har skrevet under på ny aftale med SIF, der løber frem til sommeren 2024.

Siden Frederik Alves Ibsen kom på sin første kontrakt i SIF for et år siden, har han nærmest udviklet sig eksplosivt. I dag er han fast mand i SIF’s centrale forsvar og en af nøglespillerne på det nye, unge superligahold. Det har fået SIF og Alves til at skrive ny kontrakt, og den er lang. Klubben og forsvarsspilleren har nu papir på hinanden i de næste fem år, frem til sommeren 2024.

– Jeg er rigtig glad for at have underskrevet en lang aftale. Det giver mig ro, så jeg kan koncentrere mig om fortsat at udvikle mig, siger Frederik Alves, hvis kontrakt ellers ville være udløbet om halvandet år.

– En lang aftale betyder jo ikke, at jeg ikke stadig vil jage mine mål, for jeg har store drømme. På kort sigt handler det om, at jeg skal kæmpe for at beholde min plads, og jeg skal vise vores nye træner, Kent Nielsen, hvad jeg kan. Vise at han kan stole på mig og have tillid til mig, siger Frederik Alves, der også har langsigtede mål.

– Jeg vil gerne opnå at blive en profil i SIF, og engang måske også prøve mig selv af i en stor klub ude i Europa. Men lige nu handler det om SIF og den kommende sæson i Superligaen, som jeg glæder mig rigtig meget til, fortsætter den 19-årige forsvarsspiller.

Frederik Alves Ibsen kom til SIF som U19-spiller og blev optaget på Silkeborg Fodbold College. Han kom fra et ophold i brasiliansk fodbold, hvor han var akademi-elev hos storklubben Coritiba FC. Frederik Alves Ibsen har både dansk og brasilianske statsborgerskab, hans mor er brasilianer og faren er dansk. Han er vokset op i Hvidovre, hvor han også spillede fodbold indtil sit ophold i Brasilien.

Frederik Alves debuterede for SIF i en pokalkamp mod Næstved i september i fjor. I november fik han sin første startplads på NordicBet Liga-holdet og i dette forår har han været fast mand i det centrale forsvar sammen med Anders Hagelskjær. Han fik sin debut på det danske U20-landshold i slutningen af marts, da han deltog i testkampe i spanske Marbella.

Sportschef Jesper Stüker er naturligvis glad for at have sikret forsvars-talentet på en lang aftale.

– Frederik har udviklet sig flot i det seneste år, og vi tror på, at der er endnu mere i ham. Den lange aftale giver ham plads til at udvikle sig, og nu kan vi i samarbejde fokusere på at gøre ham endnu bedre og samtidig styrke vores førstehold, siger Jesper Stüker. Det er ikke mere end en uge siden, at SIF’s 20-årige målmand, Oscar Hedvall, også underskrev en lang aftale frem til sommeren 2023.

Frederik Alves og de fleste af de øvrige SIF-spillere er nu gået på ferie og møder ind igen 20. juni for at forberede sig på sæsonstarten i Superligaen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen