20. januar 2020

U17: Uvejr på flere fronter

U17: Uvejr på flere fronter

SIF’s U17-hold tabte årets første træningskamp med 0-4 i Viborg i regn og blæst.

SIF’s U17-hold indledte de kampmæssige forberedelser til forårs-sæsonen med et nederlag på 0-4 i Viborg lørdag. Vejret var præget af regn og blæst, og med mange spillere på uvante positioner fik SIF’erne problemer.

– Vi må erkende, at vi ikke helt var dygtige nok på bolden til at tage Viborgs fysik ud, siger SIF’s U17-træner Casper Røjkjær.

SIF-træneren var dog ok tilfreds med 1. halvleg, hvor der via god boldomgang blev skabt chancer. Det var dog Viborg som skabte mest og førte 2-0 ved pausen.

Niveauet faldt i 2. halvleg, hvor SIF ikke formåede at sætte ret meget sammen og samtidig forsømte at true i dybden. Presset var ligeledes mere uafstemt, til dels på grund af mange spillere på lidt uvante positioner.

Med til historien hører, at SIF til lørdagens kamp var uden de fire landsholdspillere (Asbjørn Bøndergaard, Lasse Kaihøj, Jonathan Pank og Eskild Dall, der har været med U16- og U17-landsholdet på træningslejr i Cypern – red.), ligeledes havde U17-truppen en god håndfuld spillere med U19.

– Det var en god mulighed for at se nogle andre spillere i aktion. Så generelt dejligt at alle 28 kampklare spillere har været i kamp i løbet af ugen enten for Danmark, SIF u17 eller SIF u19, siger Casper Røjkjær.

SIF’s U17-drenge træner videre i ugens løb på JYSK park, hvorefter SønderjyskE kommer på besøg i den kommende weekend.

Kampen i tal:
Træningskamp, lørdag 18. januar 2020 i Viborg:
Viborg FF – Silkeborg IF 4-0 (2-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen