20. januar 2020

U14: Fin testsejr på JYSK park

U14: Fin testsejr på JYSK park

SIF’s U14-drenge vandt lørdag med 4-1 over HEI i en træningskamp, der blev spillet på JYSK park.

SIF’s U14-hold fulgte fint op på sejren i årets første træningskamp med endnu en sejr, da HEI var på besøg på JYSK park lørdag. SIF vandt kampen 4-1.

– Alt i alt skal drengene have ros for at spille med god energi – og det var dejligt, at vinde en fodbold-kamp, siger SIF’s ungdomsudviklingstræner P.C. Hansen, der vikarierede for U14-træner Oliver Quottrup, der har indledt A-træner-uddannelsen og derfor var forhindret.

1. halvleg var en fin omgang, hvor SIF spillede med god aggressivitet i pres, og samtidigt også havde ro nok til tider, til at kunne spille bolden rundt i holdet. Nogle flotte mål blev det også til.

Til 2. halvleg skiftede SIF 8 mand – så det blev en ny kamp. HEI lykkedes i højere grad med at stresse SIF’erne, samtidigt med at for mange på hjemmeholdet ville for meget på egen hånd.

– Så det blev for meget en omstillingskamp, hvilket ikke var hensigten. Oliver (Bjerregaard – red.) i målet måtte i flere omgange hive vilde redninger op – vi havde skam også chancer, hvoraf Bertram scorede en enkelt, siger P.C. Hansen

Kampen i tal:
U14, træningskamp, lørdag 18. januar på JYSK park:
Silkeborg IF – HEI: 4-1 (3-1).
Mål for SIF: Sebastian Biller Mikkelsen (2), Marcus Vedel og Bertram Binggeli.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 24.09. kl. 14.00
Scroll til toppen

Menu