13. februar 2018

U17 tabte i Tyrkiet

Det blev til en lussing på 1-4 mod Helsingør, da SIF’s U17 Ligahold blev testet første gang på træningslejren i Side, Tyrkiet.

SIF’s U17 Ligahold er ligesom U19-mandskabet i øjeblikket på træningsophold i Side ved den tyrkiske middelhavskyst, og her blev Jesper Mikkelsens mandskab testet første gang i en træningskamp mod Helsingør mandag. Og det blev ikke den store oplevelse set med SIF-briller, idet Helsingør vandt 4-1.

– Alt i alt en meget skuffende indsats, hvor vi heller ikke bestød i forhold til arbejdsindsatsen, lyder træner Jesper Mikkelsens konklusion fra kampen.

SIF-drengene havde brugt tid på at øve forskellige løsninger i forhold til igangsætninger fra målmanden. Det lykkedes fint. Men derfra var der ikke meget ro på bolden, og SIF’erne havde svært ved at sætte sammenhængende afleveringer sammen.

Niclas Holm Pedersen reducerede Helsingørs føring til 1-2 før pausen på oplæg af Mads Sonniksen, men det hjalp ikke på tingene i 2. halvleg. SIF forærede Helsingør yderligere to mål og kom kun selv frem til halve chancer.

Der er således plads til forbedring, og den chance for SIF’erne allerede i dag, onsdag, hvor U16 spillerne skal i kamp, samt torsdag, hvor U17 igen spiller. Begge kampe er mod lokale, tyrkiske hold.