12. februar 2018

U19 fik 2-2 mod stærke ungarere

U19 fik 2-2 mod stærke ungarere

Anders Iversen scorede begge SIF’s mål, da U19-holdet i sin første kamp på træningslejren i Tyrkiet fik 2-2 mod Ferencvaros.

SIF’s U19 Ligahold forbereder sig i øjeblikket til forårs-sæsonen på træningslejr ved den tyrkiske Middelhavsby Side. Her spillede holdet søndag sin første testkamp under opholdet, hvor modstanderen var den ungarske klub Ferencvaros’ U19-hold.

– Vi leverede en god indsats mod et stærkt hold og fik sat mange gode ting sammen trods underlaget, siger U19-træner Thomas Loft med henvisning til en kampbane, der ikke var i allerbedste stand.

Ferencvaros bragte sig foran efter 12 minuttter, men på to mål af Anders Iversen bragte SIF sig inden pausen i front. Udlignignen til slutresultatet 2-2 faldt efter knapt en times spil.

– Vores højdepres var rigtigt godt, specielt i 1. halvleg. Vi kom til mange chancer i vores gennembrud, hvilket ellers har været vores udfordring her i opstarten. Holdånden var det fedeste, jeg har set med denne gruppe spillere, så alt i alt en god præstation. Og så er det godt at se at Anders Iversen er ved at være tilbage i form, ikke kun vurderet på mål, men også hårdt arbejde, siger Thomas Loft.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen