8. juni 2022

U17: SIF slog topholdet fra OB

Silkeborg IFs U17 mandskab tog forleden en stor skalp med en 3-2 sejr mod topholdet fra OB i U17 Ligaen. Lasse Abildgaard stod for det første mål.

U17: Silkeborg IF – OB 3-2 (2-0)

Mål SIF: Lasse Abildgaard, Kristoffer Holt Andersen, Sebastian Biller Mikkelsen

SIFs U17-drenge spillede forleden mod topholdet fra OB, som ellers var gået ubesejret gennem foråret. Det lykkedes SIF at ændre på dette med en fuldt fortjent sejr.

– De første 30 minutter spillede vi på et meget højt niveau både med og uden bold, vi skabte en hel del gode tilbud og kom fortjent foran 2-0. OB pressede dog på de sidste 15 minutter, og det var godt til os med en pause. 2. halvleg var præget af lidt mere direkte spil, hvor vi tilspillede os flere gode tilbud, som vi burde have udnyttet bedre. Biller fik også scoret helt fortjent til 3-0, og man tænkte, at kampen var lukket, men OB fik sig fightet tilbage – og det blev lidt for spændende til sidst, fortæller holdets cheftræner Casper Røjkjær.

Overordnet set var U17-træneren også rigtig godt tilfreds med holdets indsats i kampen mod OB.

– Alt i alt en toppræstation, hvor vi leverede på et højt niveau både offensivt og defensivt som hold. Dette kombineret med individuelle toppræstationer gør, at man kun kan være tilfreds, slutter Røjkjær.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen