9. juni 2022

SIFs U15 er jyske pokalmestre

Silkeborg IFs U15-mandskab slog onsdag aften Randers i den jyske pokalfinale efter straffesparkskonkurrence, efter at Frederik Bunten havde scoret til 1-1 i den ordinære spilletid.

U15 Jysk pokalfinale:
Randers – Silkeborg IF 1-1 (0-0), 4-5 efter straffesparkskonkurrence
Mål SIF: Frederik Bunten

– Vi spillede pokalfinale i Hinnerup og trak det længste strå efter 1-1 og efterfølgende straffesparkskonkurrence. Vi var mest på bolden, men havde lidt besvær med at åbne en lavtstående modstander op. Vi flyttede bolden fint i holdet, men manglede lidt individuel finesse i de afgørende gennembrud. Banen var en smule tung, og vi både spillede og angreb for langsomt til at udnytte de overtal, vi flere gange spillede os frem til. Vi havde tilløb til chancer i 1. halvleg, men blev aldrig for alvor farlige og havde kun lidt sporadiske afslutninger fra distancen. Randers var farlige efter et hjørnespark, men derudover holdt vi dem fra chancer. 2. halvleg åbnede med det samme billede, hvor vi var mest på bolden og forsøgte at skabe chancer primært ved gennembrud over siderne, siger U15-træner Peter Ager og fortsætter.

– Sebastian Christoffersen havde en stor chance, som gik snert forbi, da han opfangede en løs bold i feltet, hvorefter Randers kom foran midt i 2. halvleg, da bolden efter en afretning lidt tilfældigt endte for fødderne af deres angriber i en situation, som burde være blevet afvist tidligere. Herefter trykkede vi på, og fem minutter før tid drev Oliver Kjøge bolden frem fra sin stopperposition og spillede Simon Stüker fri på siden, som sendte et godt indlæg mod bageste stang, hvor Frederik Bunten i et hidsigt løb kom først på bolden og stangede udligningen i mål. De sidste minutter forsøgte vi at kreere den afgørende chance, men det forblev 1-1, og så måtte der straffesparkskonkurrence til – fuldstændig som i U15 ligakampene mod Randers, hvor det begge gange blev 1-1, og hvor begge hold havde vundet én straffesparkskonkurrence hver. Heldigvis var vi denne gang stærkest i disciplinen, som William Kirk åbnede med en sikker scoring. Simon Stüker, Mikkel Øxenberg og William Faber fulgte trop, og med en redning af Jonathan Richter-Bæk undervejs kunne William Pedersen afgøre det på vores femte spark. Desværre diskede Randers-keeperen op med en redning, men deres sidste sparker chippede sin afslutning fra 11-meter pletten på overliggeren, og så kunne drengene bryde ud i jubel. Jeg synes, det var fortjent, at vi løb med sejren, og jeg synes, vi var det hold på banen, der var mest ivrig efter at angribe og forsøge at skabe chancer. Til slut havde vi heldet og dygtigheden, og det var fedt at se drengenes store glæde over pokaltriumfen, slutter Peter Ager.

Stort tillykke til U15-drengene!

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen