25. marts 2018

U17: Pausesnak gav tre mål på et kvarter

SIF’s U17-talenter fik revanche i Esbjerg for midtugens pokalnederlag. Det blev lørdag sejr på 4-2 efter 2-1-føring til vestjyderne ved pausen.

SIF’s U17-drenge var for anden gang på få dage i Esbjerg, og i modsætning til pokalkampen tidligere på ugen kunne drengene efter lørdagens liga-kamp rejse hjem med en sejr. 4-2 lød cifrene på efter at SIF var bagud 2-1 ved pausen.

Efter en 1. halvleg,hvor SIF kom bagud to gange – først scorede Esbjerg, da en returbold blev sparket ind fra kanten af feltet, dernæst udlignede SIF, da Frederik Carstensen kom først på et indlæg fra Daniel Jørgensen på bageste stolpe, hvorefter bolden via en Esbjerg-fod gik i nettet og siden kom Esbjerg igen foran på et direkte frispark – skete der ting og sager i starten af 2. halvleg.

– Vi snakkede om tingene i pausen og lavede derefter tre mål på et kvarter, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

Først var Eskild Dall over en returbold i feltet, dernæst fyrede Nikolaj Sauer et godt skud af udenfor feltet og det sidste mål blev et fantastisk et af slagsen. Eskild Dall gik godt igennem og spillede Niclas Holm Pedersen fri i feltet, så han derefter kunne sparke bolden sikkert ind i det lange hjørne.

– Vi indledte kampen lidt længere tilbage end normalt, men vi blev først rigtig gode, da vi gik op i højt pres med tre på deres tre bageste. Vi fik lidt bedre styr på opbygningen med 3’er bagspil, men det der gav os chancer var at spille dybt direkte fra de bagerste, siger Jesper Mikkelsen.

Mod slutningen havde SIF svært ved at kontrollere kampen med bolden, fordi der blev forsøgt spil til gennembrud hver gang. Drengene viste dog god moral.

– Det er godt gået at omme tilbage to gange og vinde til sidst, lyder det fra Jesper Mikkelsen.

SIF’s U17 Liga-drenge spiller først igen lørdag 7. april, hvor det glæder HB Køge på Køge Stadion kl. 12.

U17 Liga, 24. spillerunde, lørdag 24. marts kl. 14.00 på Esbjergs Kunstgræsbane:
Esbjerg fB – Silkeborg IF 2-4 (2-1)
Mål: 1-0 Jeppe Block Paulsen (7.), 1-1 selvmål (13.), 2-1 Mirza Husic (19.), 2-2 Eskild Dall (42.), 2-3 Nikolaj Sauer (47.), 2-4 NIclas Holm Pedersen (54.).