30. juli 2020

U17: Målbonanza på JYSK park

U17: Målbonanza på JYSK park

For anden kamp i træk blev der scoret ti mål, da Silkeborg IF’s U17-hold spillede testkamp.

Der er gang i kampene, når Silkeborg IF’s U17-hold spiller træningskampe for tiden. I sidste uge vandt holdet med 9-1 over Kolding IF. Onsdag eftermiddag blev der så igen scoret ti mål, da SIF mødte FC Helsingør.

Desværre var det denne gang modstanderholdet, som var skarpest. FC Helsingør vandt kampen med 6-4.

– Vi spillede en ganske fin kamp på bolden, og i den opbyggende fase så vi virkelig stærke ud. Vi var gode til at løse spil i mellemrum og finde retvendte spillere på den sidste tredjedel, lød det efter kampen fra cheftræner Casper Røjkjær.

– Jeg synes dog, at vi er for dårlige i vores bolde i dybden, der mangler skarphed i stikningen og i timingen. For med lidt mere kvalitet i den facet havde vi også lavet seks mål, ikke fordi det burde være nødvendigt for at vinde en fodboldkamp, lød det fra cheftræneren, som langtfra var tilfreds med spillet uden bolden.

– Vores indsats uden bold var alt, alt for dårlig. De andre får mål ud af ingenting. Vi laver både fejl med bolden som koster, og der er for få, der sætter ære i en god tackling. Mange af Helsingørs mål kunne også være undgået, hvis vi var lidt dygtigere til at reparere hinandens fejl. Det skal vi gøre bedre på lørdag, konstaterede Røjkjær.

U17-holdet spiller første turneringskamp lørdag d. 8. august, når holdet møder AGF i Aarhus.

U17 – Helsingør 4-6 (3-5)

Mål: Magnus Bøttker, Magnus Max, Marko Rasmussen (2)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen