31. juli 2020

U15 sejrede mod Helsingør

U15 sejrede mod Helsingør

Silkeborg IF’s U15-hold var bedst på JYSK park, da holdet i midtugen mødte FC Helsingør.

Også SIF’s U15-hold prøvede kræfter med FC Helsingørs ditto onsdag eftermiddag på JYSK park. Det gav igen en underholdende kamp med masser af mål, hvor det var gæsterne, som kom bedst fra start.

– De varierede lidt mellem højt og middel pres, og jeg synes egentlig, vi lykkedes fint overfor begge dele i A-B-C med fine variationer og mønstre. Vi kom dog bagud 1-0 og 2-0 ved et par situationer, hvor vi var uopmærksomme, fortæller cheftræner Peter Ager, som kunne se sit hold levere et fint comeback i kampen.

– Christian reducerede på en afslutning fra distancen, og Malthe udlignede efter en fin frispilning fra Bertram. Efter pausen pressede Bertram deres keeper til at give en løs bold, som Lasse sparkede i et tomt mål. Bertram udbyggede, da Julius tog et hurtigt frispark og sendte ham fri i dybden, hvorefter han afdriblede målmanden og scorede til 4-2. Jeg synes, vi var det bedste hold, og vi satte flere fine angreb sammen, lød det fra cheftræneren, som dog godt kunne have tænkt sig en større sejr.

– Det blev ikke helt så suverænt på præstation eller resultat, som det burde have været. Dertil sjuskede vi i for mange aktioner med bolden og overlod lidt for meget til individuelle aktioner svære steder på banen. I disse dage er vi på træningslejr i Vildbjerg, hvor vi bl.a. øver os i opbygningsspil i A-B-C.

U15 – Helsingør: 4-3 (2-2)

Målscorere: Christian Spørring, Malthe, Lasse, Bertram

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen