16. november 2020

U17 kom tilbage på sejrssporet

På to mål af Asbjørn Bøndergaard og ét af Lasse Kaihøj sikrede SIF’s U17-drenge sig sejr på 3-0 i Horsens.

SIF’s U17 Liga-hold kom tilbage på sejrssporet lørdag eftermiddag i Horsens, da det blev til en sejr på 3-0  på to mål af Asbjørn Bøndergaard i 1. halveg og ét af Lasse Kaihøj i overtiden.

– Alt i alt var det godkendt på indsats og dejligt at vinde en fodboldkamp igen. Og så skal vi stadigvæk blive bedre i spillet med bolden, lyder det fra U17-træner Casper Røjkjær.

SIF lagde et godt pres på Horsens i 1. halvleg og gav nærmest ingen chancer væk. SIF’erne var selv farlige og fik varieret spillet fint med både direkte bolde i bagrum og kombinationsspil i mellemrum. Det gode pres gjorde også, at SIF opsnappede en løs bold, så Asbjørn Bøndergaard kunne score til 1-0. 2-0 målet kom efter en bold i dybden som, Asbjørn Bøndergaard resolut sparkede i mål.

I 2. halvleg kunne SIF’erne ikke helt følge op på de fine takter fra før pausen. SIF’erne forsømte at spille fremad, og det blev til lidt for meget boldflytteri. Det gav boldtab kritiske steder, men alligevel kunne Lasse Kaihøj cemtentere sejren med mål i overtiden.

SIF’s næste opgave er på lørdag i Brøndby med kampstart kl. 13.00.

U17 Liga, 10. runde, lørdag 14. november kl. 13.00 på Jacobsen Plus Kunst Arena 2 i Horsens:
AC Horsens – Silkeborg IF 0-3 (0-2)
Mål: 0-1 Asbjørn Bøndergaard (22.), 0-2 Asbjørn Bøndergaard (33.), 0-3 Lasse Kaihøj (90.+2).