16. november 2020

U19: SIF mistede sejren 15 sekunder før tid

Foran 2-1 lå SIF til at vinde sin første liga-sejr siden september. Men med 15 sekunder igen udlignede Randers.

SIF’s U19 Liga-hold måtte nøjes med et enkelt point i den udsatte kamp mod Randers Freja, der blev gennemført fredag aften på JYSK park. Det lignede ellers SIF’s første sejr siden september, da kampen gik ind i overtid, men 15 sekunder før slutfløjt lykkedes det gæsterne at udligne.

– Det var endnu et hårdt slag for os, men jeg så klare forbedringer i restforsvar, og vores hold var bedre balanceret defensivt, så når skuffelsen har lagt sig, tager vi de positive ting med videre, siger U19-træner Jesper Mikkelsen.

Randers gik som ventet højt på SIF’erne fra start, men de gange SIF’erne fik løftet spillet lidt højere op på banen, var hjemmeholdet i stand til at skabe chancer.

– Jeg synes, vi var bedst før pausen. Paradoksalt nok kom de dog foran på et selvmål. Kort før pausen reducerede Niclas (Holm Pedersen) efter et godt gennembrud fra (Emil) Junge, siger Jesper Mikkelsen.

SIF kom godt ud efter pausen og kom også hurtigt foran, da Anders Dahl prikkede et hjørnespark ind ved bagerste stolpe.

– Det var tydeligt, at det er længe siden, vi har vundet i ligaen. Så da en sejr pludselig var indenfor rækkevidde, blev det hele lidt for forkrampet, og vi stoppede med at spille. Det så længe ud til, at vi kunne holde stand, og vi havde også gode muligheder for at lukke kampen, men 15 sek. før tid udlignede de, konstaterer Jesper Mikkelsen.

U19 Liga-holdet næste opgave er på lørdag i Brøndby med kampstart kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19 Liga, 10. runde, fredag 13. november kl. 18.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Randers Freja FC 2-2 (1-1)
Mål: 0-1 Selvmål (12.), 1-1 Niclas Holm Pedersen (45.), 2-1 Anders Dahl (49.), 2-2 Oliver Bjerrum Jensen (90.+5).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen