16. november 2020

U15 smed sejren i overtiden

SIF’s U15-hold måtte lørdag nøjes med 2-2 i Horsens efter sen udligning af hjemmeholdet.

SIF’s U15-drenge spillede lørdag 2-2 i Horsens efter tre uger uden kamp. Og selv om drengene var glade for at komme i kamp-aktion igen, var der stor ærgrelse over, at hjemmeholdet udlignede i slutminutterne i en kamp, som SIF’erne følte, de burde have vundet.

– Der var fint spil imellem, og vi havde pænt med chancer til at afgøre det. Jeg synes dog, vi skal kreere endnu mere, og jeg ærgrer mig over, at vi ikke er skarpe nok på de afgørende aktioner i begge ender, ligesom det ærgrer mig, at vi igen smed det i en kamp, vi burde have vundet, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

SIF satte sig på spillet fra start og var gode til at veksle mellem pasninger i mellemrum og dybere bolde i bagrum. Det sidste gav et straffespark efter 20 minutter, da Malthe Tagmos løb fri og blev nedlagt. Sebastian Laustsen scorede sikkert fra 11 meter pletten.

I overtiden af 1. halvleg fik SIF’erne ikke forsvaret færdigt på en dyb bold, hvor Horsens udlignede.

I 2. halvleg scorede Julius Askou efter et hjørnespark fra Lasse Abildgaard. Derefter sad SIF igen på spillet og afgav heller ikke chancer imod. Alligevel lykkedes det Horsens at udligne i overtiden, da SIF’erne gav et lidt dumt frispark til Horsens. Det scorede hjemmeholdet på efter lidt kamp i feltet, hvor SIF-forsvaret ikke fik dækket færdigt.

Næste opgave er lørdag i Brøndby med kampstart kl. 15.15 ved Brøndby Stadion.

U15 Liga, 10. runde, lørdag 14. november kl. 10.30 på Jacobsen Plus – Kunst Arena 2 i Horsens:
AC Horsens – Silkeborg IF 2-2 (1-1)
Mål: 0-1 Sebastian Laustsen (st., 19.), 1-1 Nicolas Roed (40.), 1-2 Julius Askou (62.), 2-2 Viktor Tholstrup Hansen (80.)