17. november 2020

SIF har revanche til gode mod FC Helsingør

På lørdag når FC Helsingør kommer på besøg har SIF revanche til gode for premiere-nederlaget i Nordsjælland i september.

Selv om SIF har revanche til gode mod lørdagens modstander på JYSK park, FC Helsingør, har De Røde fra Søhøjlandet haft udemærkede erfaringer med nordsjællænderne gennem de seneste fem år, hvor de to klubber har mødt hinanden 13 gange. 5 gange har SIF vundet, 5 gange er det endt uafgjort, og 3 gange har Helsingør sejret.

Den seneste Helsingør-sejr kom i sæsonpremieren på det nye stadion i Helsingør, hvor SIF blev slået 4-2. Siden har Kent Nielsens mandskab fået rettet op på tingene og ligger efter halvdelen af grundspillet, hvor alle klubber nu har mødt hinanden, på 1. divisions andenplads tre point efter Viborg, fire foran FC Fredericia på 3. pladsen og 8 points afstand til FC Helsingør, der er placeret på 6. pladsen.

Sæsonen blev ellers indledt med appel fra de nordsjællandske oprykkere, der fulgte sejren over SIF i premieren op med yderligere to sejre, men siden kun har vundet yderligere to kampe og i de seneste tre blot har høstet et enkelt point.

FC Helsingør er et af de hold, SIF har mødt flest gange gennem de seneste sæsoner. I superliga-sæsonen 2017/18 spillede de to klubber hele seks gange mod hinanden – to gange i grundspillet, to gange i nedrykningsspillet og to play-off kampe om at undgå nedrykning. Mange husker sikkert stadig play-off kampen på JYSK park 21. maj 2018, hvor SIF efter et vanvittigt drama vandt 4-3 og sendte Helsingør ud af Superligaen. Siden måtte SIF samme vej, da det senere i play-off forløbet blev samlet nederlag til Esbjerg.

Tidligere i fodboldhistorien har SIF mødt det, der dengang hed Helsingør IF, enkelte gange. I 2. division i 1987 vandt SIF 4-0 både ude og hjemme, i 3. division i 1983 blev det 2-2 i Helsingør og 2-0 i Silkeborg. 20 år tidligere, i 1963 i Kvalifikationsturneringen (4. bedste række under 3. division) vandt Helsingør begge opgør, 1-0 i Helsingør og 4-1 i Silkeborg.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen