17. november 2020

Niclas Holm udlever drengedrømmen

Niclas Holm står midt i sin drengedrøm. Tirsdag trænede han med førsteholdet på JYSK park, for halvanden uge siden scorede han sit første mål i 1. division og i U19 Ligaen er han med otte mål blandt de mest scorende.

Niclas Holm Pedersen smiler i disse dage. Han står midt i det, han selv kalder sin drengedrøm. Tirsdag formiddag trænede han med førsteholdet på JYSK park, og for halvanden uge siden scorede han sit første mål i 1. division, da SIF vandt 1-0 over HB Køge – 45 sekunder efter at han var skiftet ind i stedet for Magnus Mattsson og blot en god måned efter sin debut.

Og i U19 Ligaen, hvor han optræder oftest i SIF-trøjen, er han blandt de mest scorende med otte mål hidtil i sæsonen – det seneste i fredags, hvor han stod bag det første mål i 2-2 kampen mod Randers Freja FC.

– Det er en drengedrøm. Det er jo det, jeg går og arbejder på hver dag. At det så sker lige nu er dejligt. Det er sjovt at være med og vise sig frem på dette her niveau. Jeg nyder hvert øjeblik, jeg er her, og så må vi se, hvad det bringer, siger Niclas Holm Pedersen i video-interviewet øverst på siden, der blev optaget efter dagens træning på JYSK park.

Her fortæller han også, hvordan det var at blive skiftet ind i stedet for en skadet Magnus Mattsson efter godt en times spil i kampen mod HB Køge sidste søndag – og 45 sekunder senere score sit første divisions-mål.

– Det var surrealistisk – og lidt en drøm. Jeg fik at vide efter pausen, at jeg skulle holde mig i gang, fordi der var lidt problemer med Magnus, så det gjorde jeg. Og så kommer jeg ind, opsnapper en bold… Og så går den ind, siger Niclas Holm med et smil – som om det ikke helt er gået op for ham endnu.

– Det var stort. Det giver også lidt ekstra, når det sker i en 1-0 sejr fremfor, hvis vi havde ført 4-0. Telefonen har bimlet og bamlet. Egentlig vil jeg helst undgå for meget spotlight, men når det sker på  den måde, som det gjorde, er det svært at undgå. Det er nu engang, som det er, siger Niclas Holm.

Se hele interviewet med det unge SIF-talent i videoen øverst på siden. Her kan du også gense målet fra HB Køge-kampen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen