19. november 2020

Mark Brink: Vi er mega motiverede

Mark Brink glæder sig til at sæsonen genoptages efter en kort landskamp-pause, når FC Helsingør lørdag kommer på besøg på JYSK park.

Mark Brink nyder fodbold-livet i øjeblikket. Midtbanespilleren, der skiftede til SIF fra Esbjerg i starten af året, har spillet sig ind som nøglefigur på Kent Nielsens mandskab, og han har fået fuld tid i hovedparten af kampene i dette efterår på positionen som defensiv bølgebryder foran forsvaret.

Efter en kort landskamppause ovenpå hektiske uger med spillere i corona-karantæne ser han i videointerviewet øverst på siden frem mod lørdagens kamp, hvor FC Helsingør kommer på besøg på JYSK park.

– Det har været rart at få et break fra kampe. Vi har haft en hektisk periode, hvor der har været spillere ude med corona, og det har fyldt meget. Men nu er alle tilbage, og det har været dejligt at have haft to uger, hvor alle har kunnet træne. Stemningen er god, og man kan mærke, at de, der har været væk, er glade for at være kommet tilbage. De kommer med lidt ekstra energi, og os der har været her, har vundet to kampe, så stemningen er god og der har været knald på til træning, siger Mark Brink.

Han er glad for muligheden for at få revanche mod Helsingør, som SIF tabte 2-4 til i sæsonpremieren på Helsingørs nye stadion i september.

– Vi forbereder os på Helsingør, som vi forbereder os på alle andre hold. Vi var skuffede over vores start på sæsonen, så vi har en revanche, vi skal ud og tage. Vi er mega-motiverede for at vise, at vi er bedre end det resultat, vi leverede sidst imod dem. Vi har styr på hvem de har af spillere, og hvad vi skal gøre for at dæmme op for dem, slår Mark Brink fast.

Se hele videointerviewet øverst på siden.

Kampen spilles lørdag kl. 13.00 på JYSK park. På grund af corona-restriktioner spilles den med et meget begrænset antal tilskuere, men kan ses direkte på TV3 Sport med optakt fra kl. 12.30.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen