2. marts 2020

U17: Godkendt indsats i 3-3 åbning på foråret

U17: Godkendt indsats i 3-3 åbning på foråret

SIF’s U17-hold indledte forårs-sæsonen i Vejle, hvor det blev 3-3 efter mål af Filip Stojilkovic, Lasse Kaihøj og Asbjørn Bøndergaard.

Det blev en målrig affære, da SIF’s U17-liga hold indledte forårs-sæsonen lørdag i Vejle med et 3-3 resultat.

– Det var dejligt at være igang med af spille om point igen, og jeg synes det var en godkendt præstation. Vi viste undervejs godt spil med bolden, var modige, og det kostede også lidt chancer imod. Men generelt ok, siger U17-træner Casper Røjkjær.

Det blev med det typiske billede af en SIF U17 kamp med mange chancer og action i begge ender. Det var to meget lige halvlege, og spillet bølgede frem og tilbage. Det var dog Vejle der kom i front ét minut før pause. Vejle kom også på 2-0 i 2. halvleg.

– Men vi var seje sammen som hold og formåede at komme tilbage! På gode mål af Filip (Stojilkovic) og Lasse (Kaihøj) på forarbejde af Asbjørn (Bøndergaard) og (Magnus) Bøttker.

Efter udligningen gjorde Vejle det dog hurtigt til 3-2, og igen var det lidt op ad bakke for SIF, men Asbjørn Bøndergaard gjorde det til 3-3 på en flot assist af Lasse Kaihøj.

– Til sidst havde begge hold chancer for at vinde, vi havde dog den største ét minut før tid, hvor vi brændte en gigantisk chance, fortæller Casper Røjkjær.

Næste opgave for Røjkjærs mandskab er på lørdag, hvor SIF tager imod Randers Freja på JYSK park med kampstart kl. 15.30. Der er gratis adgang til både den kamp og U19 Liga-mandskabets mod samme modstander samme sted kl. 13.00.

Kampen i tal:
U17 Liga, lørdag 29. februar kl. 15.00 i VB Parken:
Vejle B – Silkeborg IF 3-3 (1-0)
Mål for SIF: Filip Stojilkovic, Asbjørn Bøndergaard, Lasse Kaihøj.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen