2. marts 2020

Mød “Tømrer” til pokal-forfest på JYSK park

Mød “Tømrer” til pokal-forfest på JYSK park

Torsdag aften spiller SIF kvartfinale i Sydbank Pokalen i Horsens. Der er forfest i Café Carlsberg på JYSK park fra kl. 17.00 med Henrik “Tømrer” Pedersen og Den Rullende Pølsemand, der serverer pølser og både franske og danske hotdogs for kr. 25,- 

Henrik “Tømrer” Pedersen var med til at vinde pokalfinalen med SIF i 2001. Det fortæller han bl.a. om ved forfest-arrangement i Café Carlsberg torsdag.

I 2001 var Henrik “Tømrer” Pedersen med til at vinde SIF’s pokaltitel med 4-1 sejr i Parken over AB. Siden er det blevet til en enkelt pokalfinale-deltagelse for klubben – det var i 2018 – og torsdag aften gør SIF et nyt forsøg på at komme til slutkampen om pokalen. Det sker med kvartfinalen på CASA Arena mod AC Horsens.

SIF arrangerer forfest i Café Carlsberg på JYSK park. Festen er for alle, og undervejs kommer Henrik “Tømrer” Pedersen forbi og fortæller om sine pokaloplevelser med SIF. Desuden stiller Den Rullende Pølsemand sin pølsevogn op og sælger franske og ristede hotdogs samt pølse med brød for kr. 25,- pr. stk.

Kl. 18.30 kører fanbusserne mod Horsens, hvor der er kampstart kl. 20.00. Stoltheden og SIFosis har hyret hver sin bus til kampen, så SIF’erne er sikret god opbakning fra udebaneafsnittet på CASA Arena.

Programmet for fanfesten ser således ud:

Kl. 17:00 Café Carlsberg åbner. Vær opmærksom på, at der kun kan betales med kort (IKKE kontanter).
Kl. 17:00 Den Rullende Pølsemand åbner pølsevogn med salg af franske og ristede hotdogs og pølse m. brød til 25 kr. pr. stk.
Kl. 17:30 Oplæg af Henrik “Tømrer” Pedersen. Han fortæller lidt om sin tid i klubben, hvad pokalturneringen betyder for spillerne og hvad finalen har betydet for ham selv som spiller.
Kl. 18:30 Fanbussen kører mod Horsens.

Der er gratis adgang til arrangementet, hvor alle er velkomne.

Programmet for kvartfinalerne ser således ud:
Tirsdag kl. 18.30: Esbjerg – AGF
Onsdag kl. 18.30: AaB – FC København
Torsdag kl. 17.45: Randers FC – SønderjyskE
Torsdag kl. 20.00: AC Horsens – Silkeborg IF

Semifinalerne spilles 22.-23. april, mens finalen afvikles Kristi Himmelfartsdag. I år bliver det ikke i Parken, da national-arenaen er optaget af at blive forberedt til sommerens EM-slutrunde. I spil til værtsskabet for finalen er Aarhus, Esbjerg og Brøndby.

SIF-fansene har før haft en fest på Casa Arena i Horsens. Her er oprykningen netop sikret i maj 2016. Foto: Ulla Myrhøj

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen