31. juli 2019

U17: God præstation trods nederlag

U17: God præstation trods nederlag

SIF’s U17 Liga-hold er i gang med forberedelserne til den kommende sæson. Trods gode momenter blev det tirsdag til nederlag til Vejle.

SIF’s U17-hold er vendt hjem efter sidste uges træningslejr i Løgumkloster, og tirsdag spillede Casper Røjkjærs mandskab endnu en træningskamp hvor det blev til endnu et nederlag. Denne gang til Vejle, der vandt kampen 4-0.

– Det var dog vores hidtil bedste præstation. Vi spillede en god 1. halvleg, hvor vi både var dygtige i vores forberedelse og spillede med høj teknisk kvalitet. Jeg synes, at vi var gode til at sortere mellem hurtige angreb og angreb med mere tålmodighed. Det resulterede i rigtig mange SIF chancer, som vi desværre ikke fik udnyttet. Vi brændte også et straffespark, siger Casper Røjkjær.

Efter 0-0 ved pausen gik Vejle en anelse højere på SIF’erne i deres pres, og det havde U17-drengene sværere ved at løse. SIF’s centrale spillere blev for sjældent retvendte som i 1. halvleg og derfor blev det en halvleg på Vejles præmisser, og mod slutningen løb SIF tør for kræfter.

– Vi havde brugt rigtig mange kræfter i vores høje pres og kunne ikke helt formå at holde kadencen i de højintensive aktioner. Det udmøntede sig i at vores hold blev meget langt og lidt usammenhængende. Det var blandt andet med til at gøre at vi tabte de sidste 28 minutter 4-0, siger Casper Røjkjær og tilføjer:

– Vi tager de positive momenter med og giver den gas til træning, der er meget vi skal nå at lære.

Der er endnu noget tid at lære i for U17-holdet, der spiller sin første kamp i den nye sæson om tre en halv uge. 24. august kommer netop Vejle på besøg på JYSK park.

Kampen i tal:
U17 træningskamp, tirsdag 30. juli i Vejle:
Vejle B – Silkeborg IF 4-0 (0-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen