31. juli 2019

U19: Plads til defensive forbedringer

U19: Plads til defensive forbedringer

SIF’s U19 hold spillede tirsdag mod Vejle, hvor der blev skabt mange chancer. Alligevel blev det til et SIF-nederlag på 2-3.

SIF’s U19-hold spillede sin første test-kamp efter hjemkomsten fra sidste uges træningslejr i Løgumkloster, og i Vejle blev det til et nederlag på 2-3.

– Jeg er tilfreds med, at vi forsøgte at spille os op igennem zonerne centralt. Defensivt skal vi forbedre os, ellers kommer vi til at indkassere mange mål, siger U19-træner Jesper Mikkelsen om kampen.

SIF kom bagud allerede efter fire minutter på en simpel dybdebold, og generelt startede drengene kampen skidt. De kom for sent i duellerne og havde svært ved at finde hinanden i afleveringsspillet. Derfor kom SIF’erne stort set ikke til en chance i 1. halvleg – modsat Vejle, der var foran 1-0 ved pausen.

– Det blev noget bedre i 2. halvleg, hvor vi havde mere spildominans. Vi fik brugt bredden lidt bedre, og vores backs kom til flere gode indlæg. Vi kom bagud 3-0, inden Alexander scorede to hurtige mål. Vi havde to spark på overliggeren og brændte igen et straffespark, så chancemæssigt var det godkendt i de sidste 45 minutter, siger Jesper Mikkelsen.

SIF spiller ny træningskamp lørdag kl. 12.30 mod AGF på Fredensvang i Viby. Det bliver sidste test inden sæsonstarten. SIF indleder U19 Ligaen på udebane mod AaB lørdag 10. august kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19, træningskamp, tirsdag 30. juli i Vejle:
Vejle B – Silkeborg IF U19 3-2 (1-0)
Mål for SIF: Alexander Lind (2)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen