31. juli 2019

Kent N.: Jeg skal vise vejen frem

Kent N.: Jeg skal vise vejen frem

Efter en mindre god sæsonstart skal Silkeborg IF gerne vise nogle andre takter, når Hobro IK på fredag kommer på besøg på JYSK park.

Med tre nederlag og 1-9 i målscore i bagagen, så venter der endnu en hård kamp fredag aften, når Hobro IK kommer på besøg. Sæsonstarten, og det pres som følger med, er dog ikke noget, som kan få SIF’s rutinerede træner, Kent Nielsen til at ryste på hånden.

– Når der er modgang, men også når der er meget medgang, så kan man blive farvet af sine følelser. Det er vigtigt for mig og for trænerteamet at vise spillerne en vej. Hvad er det, som vi kan se og tro på, at vi kan forbedre os på, fortæller Kent Nielsen, som har været træner i Superligaen i 15 sæsoner uden at rykke ned.

– Når det bliver tilspidset, så er tingene ikke ligeså sorte for mig, som de måske er for omverdenen. Det gælder om at være nøgtern, så man kan give spillerne noget energi og noget ro på, fortæller cheftræneren, som godt er klar over, at de manglende resultater i denne sæsons Superliga medfører et større pres fra omverdenen.

– Vi har en opgave i at hjælpe spillerne med at navigere i denne her medieverden, hvor man bliver bombarderet mange steder fra. Det gælder om at få det gjort klart overfor spillerne, hvor de skal få deres fodboldfaglige input fra, og hvor de ikke skal.

Silkeborg IF spiller næste kamp i Superligaen på fredag, når holdet møder Hobro IK. Køb din billet til kampen her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen