30. juli 2019

Kent N. om ny forsvarsspiller: Han er en leder

Kent N. om ny forsvarsspiller: Han er en leder

Silkeborg IF hentede tirsdag formiddag den 25-årige hollænder, Milan Massop. Forsvarsspilleren skal være med til at styre SIF-defensiven.

Onsdag formiddag træder Milan Massop ind på kunstgræsset på JYSK park til sin første træning. Den 25-årige hollænder blev i dag hentet til Silkeborg, og allerede fra i morgen skal forsvarsspilleren ind og gøre sig gældende på SIF-mandskabet.

– Han skal være med til at gøre vores defensiv stærkere. Han kommer med noget robusthed, lidt fysik og så har han faktisk også en fin fod, fortæller Kent Nielsen om sin nye spiller, som tidligt i karrieren har været anfører for flere af sine tidligere klubber.

– Vi håber, at han blandt andet kan være med til at støtte de unge spillere til at tingene falder lidt nemmere, lyder det fra Kent Nielsen, som er glad for, at Massop både kan spille venstreback og midterstopper.

– Han har mest spillet venstreback, og det er også der, at vi først og fremmest har kigget. I bund og grund så har jeg det sådan, at der hvor vi bliver stærkest muligt, der kommer han også til at spille. Han skal selvfølgelig også bevise, at han er bedre end de andre, men det har vi selvfølgelig en forventning om, når vi henter en udlænding.

Milan Massop får trøjenummer 3, og træner med holdet fra onsdag formiddag. Han er således i betragtning til fredagens kamp mod Hobro IK. En kamp som du kan købe din billet til her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen