3. maj 2021

U17: Flot præstation bag 2-1 sejr over Horsens

To tidlige mål af Frederik Nedergaard sikrede SIF’s U17 liga-hold en sejr på 2-1 over AC Horsens.

Selv om SIF’s U17-drenge var presset til sidst, leverede de en fin præstation lørdag mod AC Horsens på JYSK park. På to mål af Frederik Nedergaard endte det med en sejr på 2-1 til Casper Røjkjærs mandskab.

– Vi spillede i med 10 førsteårs-spillere i startopstillingen og havde tre U15 spillere med på bænken, og jeg synes drengene leverede en flot præstation, så længe kræfterne var til det, siger U17-træneren.

SIF kom godt fra start og var foran 2-0 inden der var spillet 10 minutter. Frederik Nedergaard scorede to flotte mål efter fint forarbejde af Rasmus Andersen og Marko Rasmussen.

I 1. halvleg dikterede SIF’erne spillet, varierede det fint og var gode til både at true i mellemrum og bagrum. Efter pausen havde SIF fortsat bolden mest, men som halvlegen skred frem, løb drengene lidt tør for kræfter og forsømte i perioder at bringe boldtempoet op i høj nok fart.

– Derfor skabte vi ikke så mange chancer, som man måske kunne have ønsket sig, men alligevel følte jeg, at vi var rimelig kontrol langt hen ad vejen, siger Casper Røjkjær.

Næste opgør for U17 Liga-holdet er på lørdag, hvor Brøndby kommer på besøg på JYSK park med kampstart kl. 15.30.

U17 Liga, 20. runde, lørdag 1. maj kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – AC Horsens 2–1 (2-0)
Mål: 1-0 Frederik Nedergaard (3.), 2-0 Frederik Nedergaard (10.), 2-1 Julius Voldby Rosenberg Hansen (50.)