3. maj 2021

U19: Lige kamp endte med SIF-nederlag

SIF tabte for anden gang på fire dage en kamp på et mål i de døende minutter. Lørdag tog AC Horsens hjem med sejr på 3-2. 

I onsdag var det AGF, der med et mål i de døende minutter tog hjem fra JYSK park med alle tre point, og lørdag fulgte AC Horsens op med et mål i det 86. minut til 3-2 sejr. Det ærgrer naturligvis SIF’s U19-træner Jesper Mikkelsen.

– Det hjælper ikke på rytmen i holdet, at vi skifter meget på personale og positioner, men uanset det, synes jeg det var en præstation under middel. Positivt var det dog, at vi fik lavet to flotte mål og havde chancer til et par stykker mere, siger U19-træneren.

Det blev en lige kamp, der kunne have gået begge veje, hvor SIF først kom bagud, så foran, for så at tabe til allersidst.

Horsens lagde et godt pres på SIF fra start, men hjemmeholdet fik det løst i løbet af 1. halvleg. Horsens lagde også et godt tryk på standardsituationer, og SIF indkasserede to mål på hjørnespart og et på et straffespark efter et hjørne.

– Det er et indsatsområde for os at markere bedre, for i de sidste tre kampe har det kostet mål, siger Jesper Mikkelsen.

SIF spiller sin tredje hjemmekamp i træk, når Brøndby kommer på besøg lørdag kl. 13.00.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 22. runde, lørdag 1. maj kl. 13.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – AC Horsens 2-3 (0-1)
Mål: 0-1 Andreas Lassen (21., str.), 1-1 Anders Dahl (51.), 2-1 Niclas Holm Pedersen (59.), 2-2 Joachim Nielsen (69.), 2-3 James Gomez (86.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen