21. januar 2019

U17: Fik uafgjort hjem i sidste minut

U17: Fik uafgjort hjem i sidste minut

Silkeborg IFs U17-mandskab startede året ud med en svær kamp i Esbjerg.

U17-holdet var ligesom U19-mandskabet også i Esbjerg for at indlede sæsonen med årets første træningskamp.

Jesper Mikkelsens mandskab fik ikke den bedste start på året. Efter 18 minutter var holdet bagud med 2-0. Et mål efter en dødbold, og en situation hvor SIF-forsvaret ikke fik afvist en dybdebold kostede dyrt. Det var ellers SIF-holdet på bolden, men det var stadig Esbjerg-holdet, som var i kontrol.

Efter pausen skulle der en enkeltmands aktion til, før Silkeborg IF slog tilbage. Alexander Lind fik reduceret efter 73 minutter. Angriberen var også manden bag udligningen, som faldt i kampens sidste minut, da Lind fulgte op på en ripost og sendte bolden i mål. Kampen endte 2-2.

– Det primære fokus i dag var pres og genpres. Villigheden til det sidste var ok, og det lykkedes os også enkelte gange at komme i afslutningsspil derefter. Presset sad ikke i skabet og afstandene til modstanderen blev enten for lang eller for kort, fortalte Jesper Mikkelsen efter kampen.

– Selvom man måske ikke kan forvente, at det hele sidder i skabet i den første kamp efter ferien, synes jeg alligevel, at vores spil med bolden var for dårligt. Positivt var det dog, at vi kunne komme igen nede med to, og vi fik endnu en gang vist et fysisk overskud sidst i kampen, konkluderede Mikkelsen efter opgøret mod Esbjerg.

Esbjerg fB U19 – Silkeborg IF U19 2-2 (2-0)
Mål: Alexander Lind 2

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen